Vacante la schi pentru cei mari si pentru cei mici

Schi-ul, atat un sport cat si o activitate pe care orice turist care alege muntele in sezonul de iarna o practica. Putem invata sa schiem inca de la cativa ani, pe fiecare mare partie fiind instructori care sa ne ajute in procesul de invatare. Pentru unii dintre noi este mai greu, in timp ce pentru altii este foarte usor, invatand sa schieze asa cum trebuie foarte repede.
Desigur ca exista si multe persoane mature care nu stiu inca sa schieze iar atunci cand merg la munte nu pot decat sa priveasca sau sa adopte alte variante alternative, o sanie de exemplu. Desigur ca, orice activitate am avea pe partie, va fi la fel de amuzanta si ne va pune in miscare. Pentru romani, o zona turistica foarte indragita si pe care acestia o iau cu asalt an de an este Austria.
Faptul ca este aproape de tara naostra, ca preturile sunt accesibile si conditiile impecabile ii fac pe multi romani sa opteze pentru aceasta destinatie turistica. In materie de hoteluri si pensiuni avem de unde alege. Orasele si zonele de munte sunt pline de acestea, care mai de care mai frumoase si mai atractive. Iar oamenii sunt cu adevarat minunati, primitori si mereu la dispozitie clientilor din hoteluri si pensiuni.
Si eu am fost de doua ori in Austria pana acum, dar numai o singura data iarna, pentru a-mi petrece acolo sarbatorile de iarna, impreuna cu cativa prieteni. O experienta cu adevarat fascinanta, avand sansa sa descopar obiceiuri traditionale si oameni noi. Pe partie, o alta provocare, acela fiind primul meu contact cu schiurile. Am reusit in 3 zile sa invat, cat de cat, dupa multe cazaturi. Partiile fara sfarsit mi se pareau insa inposibil de parcurs, pana la baza, limitandu-ma doar la portiuni mici, cat sa fac si eu ceva miscare.
Si cu a doua ocazie, am fost in Austria tot prin intermediul celor de la SmartTours, ca si in vacanta de iarna. De aceasta data am vizitat cateva orase si monumente istorice, pe timp de vara si va recomand si voua o vacanta in Austria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare