Instalatii termice Bucuresti – calitate si integritate !

 

838x450 5a0350ce91408

Instalatii termice Bucuresti sunt mândri de încrederea clienților, pentru ca ii menține în siguranță și incalziti, în fiecare zi a fiecărui an. Oferim consultanță expert în alegerea, instalarea și întreținerea celor mai bune sisteme și produse de încălzire și disponibile astăzi. Oferim cele mai bune servicii și servicii instalare si de întreținere.

Misiune și valori

Valorile noastre principale se concentrează asupra a ceea ce face ca instalatii termice Bucuresti să devină un partener de încredere pentru clienții noștri, care se bazează pe menținerea lor în siguranță. Valorile noastre sunt exprimate atât în ​​ceea ce privește modul în care acestea sunt văzute de clienții noștri, cât și ceea ce înseamnă pentru poporul nostru. Ajutând oamenii noștri să înțeleagă modul în care își pot demonstra cele mai bune valori în modul în care lucrează este o funcție esențială a programelor noastre de formare și dezvoltare.

Valoare

Ce inseamna asta pentru clientii nostri?

Ce înseamnă asta pentru echipele noastre?

Integritate: Oferim consultanță onestă, imparțială și fiabilă, punând nevoile clienților noștri înaintea noastră. Suntem cinstiți și deschisi unul altuia, lucrăm ca o singură echipă și ținem promisiunile noastre reciproc.

Excelență: Noi nu promitem ceea ce nu putem oferi. Mergem în plus pentru a ne îngriji de clienții noștri, întotdeauna gândindu-ne la modul în care serviciul nostru își poate face viața mai bună. Instruim, dezvoltăm, recunoaștem și recompensăm oamenii noștri, astfel încât ei să fie cei mai buni.

Respect: Ne tratăm clienții așa cum ne-ar plăcea să fim tratați și casele lor ca și cum ar fi ale noastre. Ne îngrijim și ne sprijinim reciproc în vremuri bune și rele și ne asigurăm că fiecare membru al echipei noastre se întoarce acasă în siguranță în fiecare zi.

Comunitate: Susținem persoanele vulnerabile din comunitățile în care lucrăm. Recrutem din comunitățile noastre, încurajăm diversitatea și punem timpul și efortul de a ne întoarce în comunitățile în care lucrăm.

Fiabilitate: Suntem conștienți de costuri, concentrându-ne pe continuarea unei afaceri durabile pentru a ne asigura că suntem capabili să ne deservim clienții pe termen lung. Ne asumăm responsabilitatea pentru a rezolva provocările cu care ne confruntăm și pentru a încerca să îmbunătățim modul în care lucrăm puțin în fiecare zi.

Scopul esențial al instalatii termice Bucuresti este menținerea clienților noștri în siguranță și incalziti. Ne angajăm să asigurăm siguranța tuturor angajaților noștri, a locuitorilor ale căror proprietăți lucrăm și a tuturor celor care vin în contact cu afacerile noastre. Credem că există întotdeauna o modalitate de a lucra în siguranță și că am lucrat din greu pentru a dezvolta o cultură a deschiderii și conștientizării, astfel încât fiecare membru al personalului să fie încurajat să ia în serios siguranța ei înșiși și a celor din jurul lor în mod serios în orice moment.

Toți avem un rol de jucat în păstrarea locurilor de muncă în siguranță. Una dintre modalitățile cele mai eficiente pe care le putem face este să fim conștienți de riscurile din jurul nostru și să acționăm pentru a le aborda. Încurajăm în mod activ toți angajații noștri să evalueze în mod regulat mediile lor de lucru și să raporteze toate riscurile identificate – în măsura în care apar.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare