Scaunelul pentru wc FizioTab – De nelipsit din baia ta!

 

^53CB4F29DDD7849AD4558D317D8E6C3B8107B3EF2379CBFA36^pimgpsh fullsize distr

Fără îndoială, cel mai important lucru pentru starea noastra de bine este sanatatea noastra. Dar sanatatea este ca un puzzle, contine mai multe piese. În timp ce ne concentrăm foarte mult pe mâncare, somn și exerciții, adesea neglijăm partea de eliminare corecta a reziduurilor intestinale, un lucru care este insa crucial. Astăzi, mulți oameni care folosesc toaleta occidentală inca nu cunosc acest lucru.

Nu cunosc faptul ca o eliminare incorecta, datorita unei pozitii incorecte pe toaleta, poate duce la: hemoroizi, constipatie, incordare, eliminare incompleta, stagnarea fecalelor si alte boli ale colonului. Cu scaunelul special conceput pentru wc FizioTab dorim să aducem conștientizarea asupra pozitiei corecte la wc, de tip ghemuit, din timpul eliminarii reziduurilor intestinale.

Problemele de sănătate și costurile de îngrijire a sănătății sunt printre primele îngrijorări ale secolului XXI. Deci, devine tot mai important ca oricând să ne ocupăm de sănătatea noastră. Efectuarea unor schimbări ale stilului de viata reprezinta cel mai simplu mod de a rămâne sănătoși și de a trăi viața la maximum.

Misiunea noastra este de a oferi produse si servicii care sa se integreze perfect in viata noastra si care sa ne ajute la mentiunea unei stari de bine. Suntem o echipă dedicată de profesioniști cu experiență în tehnologie, design și wellness, care va pune la dispozitie un produs revolutionar, inovativ, un must-have al zilelor noastre. Pentru ca ne preocupa starea de bine si sanatatea tuturor, am adus in atentia dumneavoastra scaunelul pentru wc FizioTab !

Avem pentru dumneavoastra un produs cu un design unic! După cum veți vedea, am excelat atât din punct de vedere al formei, cât și al funcționalității. Vă propunem un produs cu un design pe care vă va placea să il aveți în baie și să-l utilizați în fiecare zi.

Cu scaunelul pentru wc FizioTab, am excelat atât din punct de vedere al formei, cât și al funcționalității, fara sa facem niciun compromis în ceea ce privește estetica. Scaunelul FizioTab are un design elegant și vă veți simți mândru sa aveti unul în baie – pentru că reprezinta simbolul pentru un colon sanatos, pentru un stil de viață sănătos!

Scaunelul FizioTab este proiectat pentru a asigura o ghemuire ușoară atunci cand utilizati toaleta. N-ati mai stat niciodată ghemuit? Nicio grija! Datorita scaunelului FizioTab acum puteti adopta pozitia ghemuit la wc fara sa faceti nicio modificare toaletei existente! Se potriveste oricarui vas de toaleta, pentru a va ajuta la o eliminare corecta, cu ajutorul gravitatiei, prin relaxarea muschilor colonului! Scaunelul FizioTab ofera o pozitie naturala a corpului in timpul eliminarii reziduurilor intestinale, relaxeaza colonul si permite o eliminarea rapida, usoara si completa!

Pentru a folosi scaunelul FizioTab, stați pe toaletă așa cum faceți în mod normal. Trageti scaunelul FizioTab de sub vasul de wc, puneți-va picioarele pe el și înclinați-vă puțin înainte. Ridicati genunchii deasupra soldului, imitand o pozitie ghemuita, care aliniaza colonul pentru o eliminare curata si eficienta. Când nu este in uz, scaunelul pentru wc FizioTab se impinge  inapoi sub vasul de toaleta.

Scaunelul FizioTab este benefic pentru organismul si sanatatea dumneavoastra si garantat veti deveni dependent de acesta, in sensul bun al cuvantului. Singurul dumneavoastra regret va fi ca nu ati știut mai devreme de scaunelul pentru wc FizioTab! Este solutia naturala impotriva hemoroizilor, constipatiei, bolilor de colon.  Asadar, pentru un stil de viata sanatos nu ezitati sa folositi cu incredere scaunelul FizioTab! ’’Un scaun mic pentru nev

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare