De ce WordPress?

wordpress-header

De ce WordPress? WordPress a trecut de mult de la o simplă platformă pentru bloguri la un CMS foarte bine făcut cu avantaje multiple. Câteva dintre avantajele pe care le oferă WordPress o să le menţionez mai jos:

  • Permite o indexare foarte rapidă (ping automat la fiecare articol postat)
  • Conţinutul creat de utilizatori este indexabil uşor
  • Codul este structurat prietenos, adaptat pentru motoarele de căutare (Google, Bing, Yahoo etc)
  • Permite adăugarea de pluginuri SEO, care automatizează parţial sau integral anumite optimizări.

Link-urile interne sunt link-uri care duc către pagini din interiorul blogului. Creează link-uri către alte pagini ale blogului, ori de câte ori consideri că acest lucru le este util cititorilor (le oferi informaţii suplimentare, clarificări, explicaţii etc.). Din punct de vedere SEO, link-urile interne sunt benefice din doua motive:

  • Avantaj pentru rata de crawl şi pentru indexare. Chiar dacă ai un sitemap, nu strică niciodată să oferi crawler-ului mai multe căi de acces către paginile site-ului tău.

  • Transmiterea uniformă de PageRank şi link juice intern.

De ce WordPress? WordPress dispune de o multitudine de template-uri (teme) pentru modificarea design-ului site-ului sau blogului. Wordpress are si pluginuri pentru a adăuga o funcţionalitate sporită, funcţii avansate de căutare şi organizare a conţinutului site-ului dvs.
WordPress este compatibil inclusiv cu pluginul exec-PHP, plugin ce permite executarea de cod php direct din sursa paginilor sau articolelor dvs.

Beneficiind de atât de multe pluginuri, teme caracteristici şi functionalitate avansată, De ce WordPress? WordPress este de departe lider în industria de content management system (CMS) şi este benefic pentru orice site care doreşte un avantaj competitiv în plus.