Un raft metalic iti poate salva viata si te scapa de accidentari

Urasc rafturile din lemn din copilarie! Stiti de ce? Pe mine ma puneau sa tin scandura sa o bata mesterul in cuie si miscarea brusca imi producea neplacere, iar daca o scapam din mana la momentul cheie eram certata. Asta nu-i nimic! Cine era pus sa se urce in raft si sa ia borcanul din fundul acestuia, adica locul acela in care adultul nu ajunge in mod obisnuit sa-I ia cu mana? Scandura de deasupra ma zgaria si m-am trezit de multe ori cu degetele pline de sange fiindca au fost sfasiate de cuiele lasate afara in mod neglijent. Multe dintre ele erau si ruginite, pericolul fiind mai mare in acest caz.
De multe ori, la cateva minute dupa ce mi-am coborat genunchii de pe un raft, cel de deasupra s-a prabusit cu borcane pline cu tot peste el.
Va imaginati ce s-ar fi intamplat, daca mi-ar fi picat in cap! Fobia mea fata de rafturile din lemn nu a incetat fiindca daca nu m-au mai lasat pe mine, puneau ei genunchiul pe raftul de de jos sa ia nu stiu ce de pe cel de sus si imi era teribil de frica sa nu-i vad raniti grav de scandurile care cedau pe rand. In plus, cateodata gaseam dezastru in beci. Zeama, zacusca, rosii conservate peste tot si cioburi amestecate cu bucati de lemn, iar curatenia lua timp si presupunea efort. La sfarsit trebuia neaparat sa spalam pe jos.
Daca ar fi existat raft metalic in vremea copilariei mele, traumele legate de pivnita nu ar fi existat. Niciun cui si nicio aschie nu iese din el si nu ti se infig in carne, sa-ti fie frica sa te apropii. Accesul la rafturile proiectate de tehnicieni este facil, se poate face din toate partile si nu este nevoie sa fie sacrificat cel mic si obligat sa se urce cu genunchii sa dea nu stiu ce produse la care nu ajung maturii casei.
Chiar si la locul de munca, raftul metalic te ferest de accidente si iti salveaza viata fiindca este proiectat sa suporte garantat o anumita greutate. Imagineaza-ti un raft din lemn plin de geamuri pe sub care treci, prabusindu-se! Nu-i asa ca vezi sange peste tot si rani deschise? Rafturile metalice de orice tip sunt garantate si in caz de cutremur, deci nu exista sub nicio forma riscul sa se prabuseasca si sa-i ingroape de vii in produse pe cei aflati in vecinatatea lor!
Ca pret, sunt accesibile, iar in ceea ce priveste proiectarea, montarea si mentinerea lor, reprezentantii magazinului au grija de asta.
Transportul la adresa indicata a componentelor acestor spatii de depozitare cad in sarcina reprezentantilor Storeexpert.ro, care a introdus un element civilizator in depozitare prin introducerea rafturilor metalice, usoare, rezistente, care nu ruginesc si pot fi reciclate sau vandute ca produse second-hand la incetarea activitatii.
Cu siguranta ca in istoria depozitarii marfurilor si produselor de orice tip, rafturile metalice vor fi puncte de referinta, astfel ca va exista era dinaintea rafturilor metalice si era dupa introducerea acestora.
Este timpul sa scoateti toate rafturile din lemn din pivnita si sa va modernizati spatiul de pastrare a alimentelor!

Alte articole Populare