Confuzia parcarilor din aeroport

Frank se intorcea o saptamana in USA si nu stia unde sa-si lase masina firmei care-i fusese repartizata fiind principalul investitor. Adora sa se afiseze cu masini scumpe, desi avea un suflet de aur.
Intotdeauna ii ajuta pe cei saraci si le dadea de lucru celor harnici sa castige un ban frumos. Teburi presante il rechemau in tara, dar se intorcea in Romania peste 7 zile. Era indragostit de tara noastra, ii pretuia frumusetile si ajuta oamenii de aici.
Nu-i placea sa fie preluat de la aeroport, ci dorea independenta.
-Cauta undeva un loc de parcare aproape de Bucuresti pentru masina asta, mi-a zis.
M-am asezat la birou si i-am spuns in engeleza:
parcare aeroport, Frank, cea mai buna solutie, la 3 minute de terminal!
-No, no, no!
A protestat vehement si mi-a spus ca mai bine prefera sa moara decat sa-si lase masina acolo fiindca este jaf pe fata, o stie din proprie experienta.
-Omule, vorbim de Airoport-parking, locul in care o saptamana de parcare costa 100 de lei in ianuarie si februarie, iar acum 80 de lei fiindca este cu 20% mai ieftin. Chiar ti se pare mult?
M-a privit mirat si mi-a spus ca din fericire nu vorbim de aceeasi parcare, fiindca a avut el o experienta tare neplacuta cu parcarea in incinta unui mare aeroport din Romania. Costa 6 lei ora de parcare, deci 144 de lei iti ia sa lasi o zi masina acolo si se da o amenda de 500 de lei, in cazul pierderii jetonului de parcare. Si el l-a piedut si i-am facut un scandal monstru, plus ca a achitat atatia bani.
Comparand tarifele si conditiile ne-am dat seama ca nu vorbeam de acelasi loc, dar fiind neincrezator a dorit sa vada site-ul firmei.
Frank intelege romaneste, dar nu poate vorbi limba noastra. I-am explicat pas cu pas de ce am ales aceasta parcare pentru el:
-sa-l scutesc de pericole si de contactul cu taximetristii care l-ar fi adus din parcare la aeroport si de la aeroport la parcare.
-sa nu fie obligat sa achite suprataxe sau amenzi, ci sa achitam totul online sa-i fie mai usor, iar locul de parcare sa fie rezervat dinainte sa stam fara grji.
-masina sa fie bine pazita fiindca era una foarte scumpa, adusa din SUA si sa nu se trezeasca fara ea. Parcarea de langa aerorportul Otopeni este ca o cetate. Este ingradita si impanzita de camera, dar si de agenti de paza. Nimeni nu iese si nu intra fara rezervare aici.
-sa aiba asigurat transportul de la parcare la aeroport si invers, fiindca i-ar fi greu cu bilete pe mijloacele de transport in comun si s-ar putea rataci. In parcare la terminal este dus si preluat cu microbuzul pus la dipozitie gratuit, masina curata si cu reparatiile si reviziile tehnice la zi
Acum, americanul a devenit client fidel al parcarii securizate si cand masina sta o luna asteptandu-l in parcare, negociaza tariful fiindca intre timp a invatat romaneste. Ii place sa evalueze cu maximum de stele si cuvinte frumoase serviciile oferite de Airoport-parking si le-a facut reclama peste ocean.

un comentariu la “Confuzia parcarilor din aeroport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare