Elevatoare auto pentru conditii optime de lucru

Daca aveti un service auto, si doriti, sa fiti mereu alegerea numarul unu a clientilor, trebuie sa tineti cont de anumite conditii. In primul rand, staff-ul trebuie sa fie compus din profesionisti in domeniu cu licenta. Locul de munca trebuie sa fie amenajat corespunzator, iar cel mai important aspect, sa dispuneti de unelte moderne.

RHM 232 black and white

Un elevator auto, se numara, printe cele mai importante masinarii dintr-un atelier mecanic, din mai multe puncte de vedere. De exemplu, un elevator 2 coloane, va reduce efortul pentru a ridica o masina de la sol considerabil. Totul este mecanizat, iar comenzile, sa fac prin panoul de control ce vine integrat cu elevatorul.

Lucrarile de mentenata vor deveni o joaca, deoarece mecanicul poate sta linistit sub caroseria masinii, chiar si intr-o pozitie erecta deoarece aceasta nu se va clinti datorita functie de blocare. Inaltimea maxima pe care o exercita este de pana la 1900 mm, iar deschizatura bratele de panala 2700 mm. Avand o putere de ridicare de 4 tone, este un mastodon al industriei moderne. Mai mult ca sigur a-ti beneficiat de serviciile unui service cu elevator auto integrat si totul a decurs mai repede.

Elevatoarele auto, sunt folosite pentru mai multe intrebuintari deoarece functia lor de ridicare, este folosita in centrele de vopsitorie si pentru reparari electro-mecanice. Din punct de vedere financiar, un elevator auto, nu este o masinarie costisitoare. Odata achizitionat acesta, rareori va necesita mentenanta, deoarece este constuit pe un sistem de hidraulice. Recomand oricui detine un service auto, sa viziteze pagina celor de la aparat-clima-auto.ro.

Pentru detalii referitoare la pret si produse. Site-ul este costruit strict pentru a sta la dispozitia clientilor iar la fiecare produs, se afla si fisa tehnica pentru a fi sigur ca este ceea ce doriti.

Elevatoarele auto sunt partenerul de nadejde al mecanicilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare