Tractari auto Bucuresti

Tractari auto Bucuresti, reprezinta ajutorul de care ai nevoie atunci cand trebuie sa tractezi o masina. Serviciile acestei firme sunt specializate, iar capacitatile de tractare/remorcare ale acestei firme vor fi descrise mai jos.

Capacitatea de remorcare.

Capacitatea de remorcare este o măsură care descrie limita superioară a greutății unei remorci pe care un vehicul o poate trage și poate fi exprimată în kilograme.. Unele țări cer ca semnele care indică greutatea maximă a remorcii (și, în unele cazuri, lungimea) să fie afișate pe camioane și autobuze în apropierea dispozitivului de cuplare.

Pentru autoturisme și camioane ușoare, remorcarea este realizată printr-o remorcă. În plus față de limitele vehiculului, ansamblul cârligului poate avea setul propriu de limite, inclusiv greutatea limbii (greutatea care cedează în jos pe cârlig) și greutatea remorcii (greutatea maximă a remorcii, inclusiv conținutul). În cazul în care cricul este o opțiune din fabrică, capacitatea cârligului este de obicei menționată în documentația vehiculului ca specificație de remorcare și nu este marcată altfel pe vehicul. Capacitatea de remorcare se poate referi fie la capacitatea de tractare frânată, fie la frânare.

IMG 20170526 WA0006

Capacitatea de remorcare la franare

Capacitatea de tractare la frânare este capacitatea de remorcare a unui vehicul dacă remorca tractată are propriul sistem de frânare, conectat de obicei la sistemul de frânare al vehiculului prin cablul remorcii. Capacitatea de tracțiune la frânare este în mod obișnuit semnificativ mai mare decât capacitatea de remorcare fără frâne.

Capacitatea de remorcare fără frâne

Capacitatea de remorcare fără frâne este capacitatea de remorcare a unui vehicul care tractează o remorcă care nu are propriul sistem de frânare.

Tractari auto Bucuresti se caracterizeaza prin seriozitate si promtitudine, fiind foarte cunoscuti in domeniul tractarilor auto, transportului autoturismelor pe platforma auto, asistentei rutiere si depanarilor auto in Bucuresti.

 Tipuri de remorcare:

Există multe forme de tractare a remorcilor, printre care un balansier, o bară de tractare, un inel de percuție și unelte de prindere, un loc cu trei puncte, o cilindru, un cuplaj și o bară de tracțiune, printre altele.

Bilele de tracțiune sunt populare pentru încărcăturile mai ușoare, permițând cu ușurință rotirea și articularea unei remorci. Un știft de tractare și o falcă cu o buclă de remorcă sunt adesea folosite pentru vehiculele mari sau agricole, în cazul în care pârghia de pivotare permite aceleași mișcări. O pâlnie și o lunetă reprezintă o combinație foarte dificilă de împrăștiere în construcții și militare.

În cazul dispozitivelor de remorcare concepute pentru a transporta alte vehicule, există mai multe tipuri specializate.

Tractarea vehiculelor poate fi efectuată din următoarele motive:

Tractarea autoturismelor cu probleme sau deteriorate la cererea proprietarului (cea mai obișnuită formă).

Remorcarea autoturismelor de către autoritățile guvernamentale sau agenții acesteia, datorită faptului că sunt cu probleme și / sau abandonate pe un drum public.

Tractarea unei mașini ca formă de transport maritim pe distanțe lungi, cum ar fi în timpul mutării proprietarului său într-o locație nouă, mai degrabă decât conducerea mașinii.

Răscumpărarea unei mașini de către un creditor:

Ca parte a îngrădirii vehiculelor de către agențiile guvernamentale pentru infracțiunile care implică vehiculul în cauză, cum ar fi parcarea neplătită sau încălcările în mișcare.

Apeland la serviciile oferite cu profesionalism de catre tractari auto Bucuresti, veti beneficia de garantia unui transport executat in timp scurt si la standarde de securitate ridicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare