Pluginuri popup pentru WordPress

Popup-ul poate fi cu adevărat util atunci când doresti ca vizitatorii tai să știe despre ceva special sau pur și simplu să adăuge  un email într-o fereastră pop-up pentru newsletter. Iata cateva pluginuri popup care te pot ajuta.

Hustle – Pop-Ups, Slide-ins and Email Opt-ins

Hustle vă permite să vă lărgi cu ușurință lista de discuții sau să afișați anunțuri direcționate pe site-ul tau
cu ferestre de tip pop-up, slide-ins, widget-uri și coduri scurte.

Pop up By Popup Builder

Faceți clic pe orice cu Generatorul pop-up, creați și gestionați ferestre promoționale modale de promovare pentru blogul sau site-ul dvs. WordPress. Un plugin popup puternic și ușor de folosit, care vă va ajuta să atrageți atenția vizitatorilor pentru a le prezenta ofertele, reducerile sau alte tipuri de anunțuri promoționale.

Popups – WordPress Popup

Dacă doriți să încurajați prezența socială a site-ului dvs. web, atunci nu puteți să ratați acest lucru. Acest plugin este conceput special pentru a se potrivi nevoilor dvs. pentru a atrage spectatorii să vă urmeze pe social media, astfel încât atunci când încărcați conținut nou, aceștia pot veni să se uite la el.

ITRO Popup Plugin

ITRO Popup este un plug-in foarte ușor pentru WordPress, care permite utilizatorilor să adauge un pop-up personalizabil, multi, mulțumit qTranslate-X.

Popups, Welcome Bar, Optins and Lead Generation Plugin – Icegram

Icegram este cel mai bun plugin pentru a crea cu ușurință opțiuni frumoase și apela la acțiuni alese de dvs., pentru a le arăta vizitatorilor vizați și a le transforma în clienți și fani.

un comentariu la “Pluginuri popup pentru WordPress

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare