Țineți minte aceste lucruri daca sunteti in căutarea unei mașini de închiriat.

Mărimea contează

Mărimea mașinii de închiriat poate influența prețul pe care îl plătiți. Termeni precum „compact”, „mijlocii” și „lux” pot varia în rândul companiilor de autoturisme de închiriere. Pentru a ilustra dimensiunile mașinilor, companiile oferă de obicei modele de autoturisme .

Cautati și comparați

Căutați pe mai multe site-uri web pentru tipul de mașină pe care sunteți interesat să o închiriați. Pentru a obține o idee despre cel mai bun preț pe care îl puteți obține, căutați ratele la site-urile companiei individuale de închirieri și site-urile de comparare a prețurilor.

Economisiți bani sau oferte speciale

Dacă planurile de călătorie sunt flexibile, este posibil să puteți închiria o mașină când sunt disponibile pauze de preț. Încercați să căutați oferte adaptate perioadei în care aveți nevoie de vehicul. Puteți găsi oferte mai bune dacă rezervați în avans sau rezervați în combinație cu un zbor sau un hotel. Unele companii oferă, de asemenea, tarife speciale pentru vipuri sau membri ai anumitor organizații, cum ar fi cluburile de motociclete.

Cheltuieli privind taxele

Dacă comparați tarifele anunțate pentru mașini de închiriat in Bucuresti si aeroportul Henri Coanda, este posibil să nu vă oferiți o imagine exactă a prețului pe care îl veți plăti. Încercați să faceți o comparație între pretul aceluiasi model pentru închirierea mașinilor, care includ toate taxele și celeobligatorii, precum și tarifele pentru opțiuni.

Unele taxe pot fi mentionate atunci când rezervați o mașină online, deși este posibil să nu aflați toate taxele până când veți merge la biroul de închiriere pentru a vă ridica mașina. Citiți cu atenție contractul și căutați taxele declanșate de evenimente specifice – cum ar fi accidentele.

Istoricul dvs. ca sofer este important

Multe companii verifică înregistrările de conducere atunci când clienții ajung la ei și resping cele ale căror înregistrări nu corespund standardelor companiei. Chiar dacă aveți o rezervare confirmată, puteți fi descalificat din închirierea unei mașini pentru încălcări recente, inclusiv:

condus nesăbuit, încălcări ale legii privind centurile de siguranță, accidente, indiferent de vina, condamnări pentru conducere sub influență alcoolului.

Întrebați compania de închirieri auto în avans dacă verifică înregistrările de conducere ale clienților.

Opțiuni de acoperire

Companiile de închiriere oferă de obicei șoferilor opțiuni suplimentare de acoperire – pentru un preț. Dacă cumpărați acoperirea acestora, ei spun că vă puteți minimiza răspunderea în timp ce conduceți mașina de închiriat. Cu toate acestea, este posibil să fiți acoperit deja prin propriile dvs. politici auto sau de proprietar. Citiți-vă politicile de asigurare pentru detalii și sunați-vă asigurătorii dacă nu sunteți sigur de acoperire. Dacă călătoriți cu afaceri, s-ar putea să fiți acoperit de asigurarea angajatorului dumneavoastră. Unele companii de carduri de credit și cluburile de motociclete oferă membrilor protecție gratuită închiriată atunci când utilizați cardurile lor pentru a plăti pentru închirieri.

Alte articole Populare