Alegeti anvelopele de iarna….iarna!

De ce anvelopele de iarnă nu sunt doar pentru zăpadă și gheață

Cu toții auzim sfatul potrivit căruia trebuie să montăm anvelopele de iarnă pe măsură ce vremea se înrăutățește și temperaturile devin mai reci. Cu toate acestea, mulți dintre noi sunt încă neclari în ceea ce privește beneficiile anvelopelor de iarnă, mai ales dacă nu avem zăpadă în această iarnă.

Adevărul este că anvelopele de iarnă mențin masinile mult mai sigure pe drumuri la toate temperaturile sub 7C și în multe țări din Europa, montarea anvelopelor de iarnă este acum o cerință legală.

Anvelopele de iarnă dau mai multă aderență la temperaturi sub 7 grade Celsius

Anvelopele de iarnă Goodyear Ultra Grip nu se intaresc la temperaturi mai scăzute, oferind o mai bună aderență și capacitatea de a opri într-o distanță mai scurtă.

Acest lucru se datorează faptului că, compusul lor conține mai mult cauciuc natural și siliciu, reducând efectul de întărire cu care se confruntă anvelopele standard la temperaturi scăzute. Aceasta este diferența care face anvelopele de iarnă mult mai sigure în toate condițiile de temperatura sub 7C.

Ele au, de asemenea, niste fante în blocurile de rulare. Acestea sunt concepute pentru a „ridica” zăpada, ceea ce ajută anvelopa să „rămână” pe zăpadă pe suprafața drumului.

O mașină care se deplasează cu cu anvelope de iarnă se va opri mult mai devreme pe un drum înghețat decât aceeași mașină dotată cu anvelope de vară standard.

Veți avea mai mult control

Nu numai că vă opriți mai devreme cu anvelopele de iarnă, ci și îmbunătăți stabilitatea și direcția generală a mașinii dvs., esențiale pentru a vă menține în siguranță în timpul iernii – mai ales atunci când aproximativ 48% din accidentele de iarnă sunt cauzate de derapare.

Alte articole Populare