Siguranta produselor oferita de Schoellerallibert.com

Zi de zi sunt cautate solutii din ce in ce mai bune pentru ambalare si depozitare a diverse produse din numeroase domenii, de la cel alimentar pana la cel auto. Fie ca este voba despre linia de productie sau partea de logistica, nu putem nega ca recipiente ca si cutiile, navetele sau boxpaletii nu sunt utile.

Luand ca exemplu industria auto, unde la anumite parti din asamblare este nevoie de operatori umani, piesele necesare pot fi foarte simplu si usor sortate in astfel de boxpaleti, care permit totodata si un transport facil normal sau cu un stivuitor. Putem pune in ei aproape orice, fiind foaret rezistenti si totodata mai usori decat cei realizati din alte materiale.
Am putea spune ca acesti https://www.schoellerallibert.com/ro/products/rigid-pallet-containers sunt de fapt niste hibrizi, o cobinatie intre un container si un palet, o combinatie foarte utile in diverse cazuri ale industriei unde alte materiale nu sunt permise sau pot oferi un randamanet mai slab.
Un boxpalet poate sa difere de un altul prin design, marime, greutate dar si alte aspecte mai putin notabile. Indiferent ce am cauta, vom gasi cu siguranta la cei de la Schoeller Allibert, unul dintre cei mai mari producatori de astfel de solutii de ambalare si depozitare.

Boxpaletii lor sunt realizati astfel incat sa satisfaca cerintele clientilor din numeroase domenii de activitate.
Pentru oricare dintre produsele lor, cei de la Schoeller se concentreaza pe mai multe aspecte cheie:
– Calitatea materiei prime din care sunt realizate produsele. Plasticul si celelalte materiale sunt alese astfel incat sa ofere rezistenta si sa faca recipientul mai greu sau mai usor, dupa preferintele clientilor.
– Rezistenta in timp. Aceasta este data in primul rand de calitatea materiei prime dar si de procesele prin care acesta este transformata in produsul finit. Acestea sunt create pentru a rezista la incarcaturi mari, la caldura si fig extreme. De asemenea, factori ca umiditatea sau agentii de curatare nu pot afecta plactivul, ceea ce aduce inca un plus.
– Designul cat mai practic. Acesta este ales de comun acord cu clientii, scopul fiind de a reprezenta cat mai bine brand-ul lor dar in acelasi timp sa fie usor de manevrat si de utilizat.
– Strategia de marketing. Daca tot ii folosim mereu, sa ne facem si reclama cu ajutorul lor. In acest sens este aleasa culoarea sau culorile brand-ului, stickere sau imprimeuri cu logo, text sau mesaje, care sa atraga atentia publicului tinta.
Pentru ca am concluzionat cu industria auto, unde boxpaletii sunt foarte utili, sa ne indreptam atentia asupra unui alt domeniu, agricultura. Aceasta inca este un sector important al tarii noastre, multi fermieri incepand sa se dezvolte pe plan privat. Astfe, an de an apar noi ferme si terenurile sunt utilizate pentru a planta legume si pomi fructiferi. In acest sens, boxpaletii se pot dovedi foarte utili in sezonul de recoltare ca spatii de depozitare a diverselor recolte, fruncte, legume sau chiar si cereale.
Schoeller Allibert ne pune la dipozitie o serie de produse standard care insa pot fi ulterior modificate dupa preferintele clientilor. Multi fac greseala de a alege in domeniul agricol containere care nu au perforatii pe lateral sau la baza si astfel fructele si legumele de jos au tendinta sa se strice mai repede datorita lipsei de aer si pentru sa se amesteca in sucul propriu.
Totodata, comparativ cu alte materiale, boxpaletii din plastic sunt mult mai usor de curatat, pur si simplu sub jetul de apa sau si utilizand detergenti speciali, acolo unde este nevoie de o igiena maxima, ca in industria alimentara sau cea farmaceutica. Astfel, acestia pot fi reutilizati ori de cate ori este nevoie, cu aceleasi rezultate pozitive.
Fiind vorba aici despre boxpaleti rigizi si nu pliabili inseamna ca acestia pot ocupa ceva spatiu atunci cand nu ii utilizam daca avem la dipozitie un numar mai mare. Nu este insa o problema pentru ca ii putem pune undeva afara fara a fi afectati de vreo intemperie. Pe de alta parte, stivuirea lor este mai usoara, fiind realizati astfel incat sa poata fi pusi unul peste altul si unul langa altul fara spatii libere. Astfe, intr-o masina sau in alte mijloace de transport ofera stabilitate si siguranta a orice am pune in ei.
Cei care vor ca manevrarea acestor boxpaleti sa fie si mai facila pot opta pentru modele care au montate roti. La nevoie, ca de exemplu la stivuire, acestea pot fi demontate si apoi montate inapoi simplu si rapid. Designul lor ne permite sa impingem boxpaletul pe o multime de suprafete din orice material, chiar si acolo unde exista mici obstacole precum diferente de nivel, fire intinse pe jos sau umezeala. Sunt realizate din plastic si astfel au o aderenta buna la contactul cu podeaua. De asemenea, nu vor aduna murdaria de pe jos, pastrand containerul curat si igienic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare