Care sunt actele necesare pentru cununie la starea civila?

Daca te pregatesti pentru a face pasul cel mare alaturi de partenerul tau de viata si ati decis sa va uniti destinele in anul 2020, este foarte important sa fii informat cu privire la toate aspectele organizatorice atat in privinta cununiei civile, cat si in privinta nuntii.

Pentru ca a pregati o nunta in cele mai mici detalii presupune foarte multa bataie de cap si mult stres este indicat sa gasesti o sursa de informatii utile pentru un astfel de eveniment. Un ghid complet de nunta este StudioBlitz. Aici vei putea gasi toate informatiile necesare pentru pregatirea fiecarui moment din ziua nuntii, incepand de la cununia la starea civila sector 4 si pana la petrecerea nuntii.

oficiul starii civile sector 4 bucuresti 810x540 1

Tot ceea ce trebuie sa stii despre cununia civila

Prima etapa atunci cand doi parteneri decid sa porneasca impreuna pe drumul vietii este reprezentata de cununia la starea civila sector 4. Aceasta este o etapa care presupune depunerea unor acte necesare pentru ca acest moment sa fie oficiat.

Atunci cand alegi sa te informezi despre fiecare moment al nuntii de pe StudioBlitz poti afla exact care sunt actele necesare pentru cununia la starea civila sector 4: actul de identitate, certificatul de nastere, sentinta de divort daca este cazul, certificatul de casatorie anterioara sau de deces daca este cazul, dar si certificatul medical prenuptial.

De asemenea, se vor aduce si alte acte daca este nevoie cu privire la domiciliul sau care sa ateste cetatenia unei anumite persoane. Pe langa faptul ca toate aceste acte necesare pentru cununia la starea civila sector 4 sunt mentionate pe StudioBlitz, tot aici vei putea gasi si informatiile cu privire la programul de lucru al acestui oficiu de stare civila.

StudioBlitz te ajuta sa organizezi cununia civila!

Odata ce ai aflat care sunt actele necesare pentru oficierea cununiei civile si ai informatiile cu privire la programul oficiului de stare civila din sectorul 4 poti sa te programezi pentru cununia civila. Tot pe StudioBlitz ai toate datele de contact ale acestui oficiu de stare civila.

Mai mult decat atat, pentru a te ajuta cu adevarat in organizarea cununiei la starea civila sector 4 pe StudioBlitz vei descoperi si care sunt pasii de urmat pentru ca totul sa decurga perfect si sa te bucuri de un moment de neuitat alaturi de partenerul de viata si alaturi de cei care au ales sa va fie alaturi in momentul in care semnezi in fata ofiterului de la starea civila.Pentru ca foarte multe cupluri aleg sa oficieze casatoria civila separat de cea religioasa si de nunta propriu-zisa, la StudioBlitz vei putea gasi si datele de contact ale unui fotograf ce ofera sedinte foto pentru cununia civila.

Prin urmare, daca vrei sa pastrezi amintiri pentru tot restul vietii cu momentul in care cuplul vostru semneaza certificatul de casatorie nu ezita sa angajezi un fotograf profesionist pentru cununia civila.Toate informatiile de care ai nevoie pentru a avea o cununie civila perfecta si care sa te ajute sa organizezi o astfel de ceremonie fara prea multa bataie de cap sunt disponibile pe https://blog.studioblitz.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare