Echipeaza-ti masina cu faruri cu becuri LED pentru o performanta mai buna

Viitorul este aici! Multe dintre lucrurile pe care in urma cu un deceniu sau chiar doi, trei ani, le credeam imposibile incep sa devina realitate

Inteligenta artificiala si automatizarea multor procese sunt in plina dezvoltare iar in scurt timp vom putea sa ne dezvoltam multe dintre activitatile zilnice mult mai usor sau sa le lasam pe seama tehnologiilor autonome. Astfel, desi ar parea ca multe persoane isi vor pierde locurile de munca, fiind inlocuite de sisteme inteligente automatizate, nivelul de trai va creste substantial.
Conceptul de locuinta si de serviciu vor capata un nou inteles asa cum si masinile si alte mijloace de transport se vor schimba cu siguranta. Chiar si in prezent diverse masini electrice au instalate sisteme inteligente care le permit sa se conduca singure, sa aleaga cele mai bune rute si sa faca diverese rationamente. In acest fel numeroase accidente cauzate de eroarea umana vor fi minimalizate iar noi ne vom putea bucura de un drum linstit si fara griji pana la destinatie, ca simpli pasageri.

Posibilitatea ca o masina sa se conduca singura aduce diverse beneficii precum faptul ca nu va mai fi nevoie de un sofer persoana umana iar spatiul interior al unei masini va fi mai incapator. Astfel, masina poate deveni mai mult de cat un mijloc de transport. De vreme ce exista speculatii ca intr-o anumita perioada, combustibilii utilizati acum se vor termina, noi tipuri de combustibili, in special nepoluabili sunt luate in calcul. Astfel, masinile electrice castiga din ce in ce mai mult teren desi in acest moment inca au preturi ceva mai mari si necesita o mentenanta mai speciala, avand sisteme mai avansate si diferite fata de cele ale masinilor standard.

Indiferent de schimbarile care vor aparea, iluminarea va fi un aspect care va ramane si va fi foarte util. Si in aceasta arie vor aparea cu siguranta schimbari, inca de pe acum sistemele ce utilizeaza becuri LED fiind din ce in ce mai populare si mai eficiente decat cele clasice. Sistemul de functionare al acestora este extrem de simplu si in acelasi timp mult mai eficient decat altele.
Exista mai multe aspecte care diferentiaza tehnilogia LED de altele mai vechi, cele mai importante fiind consumul mult mai scazut si durata de viata. Am observat de-a lungul timpului cum becurile normale, ieftine nu rezista mai mult de cateva zile daca sunt aprinse non-stop dar in schimb un bec LED rezista de pana la 20, chiar 30 de ori mai mult timp. Si asta cu un consum aproape insesizabil. De altfel, becurile LED produc si mai multa lumina ceea ce inseamna ca sunt mult mai eficiente pe timp de noapte si cand afara este ceata sau ninsoare.

Utilizarea LED-urilor in industria auto nu este deloc noua insa doar modelele de masini din ultimii ani dispun de acestea, direct din fabrica.

Cu toate acestea, pot fi instalate si la masini mai vechi, cu un cost ceva mai mare dar care merita pe deplin. Aplicarea lor la faruri sau semnalizari se face in mod normal, ca la orice alt bec pentru faruri insa mai exista si alte sisteme care pot fi instalate in plus precum benzi de LED-uri sau lumini pentru indicatori. Am vazut cu totii pe strazi masini cu „xenoane” asa cum le spunem unii dintre noi si am putut observa clar diferenta pe care o ofera, atat ca aspect cat si ca functionalitate.
Ce beneficii aduc farurile LED unei masini? Ei bine, putem afla informatii de pe pagina https://www.gotek.ro/leduri-pentru-faruri a celor de la Gotek despre industria auto, schimbarile ce pot aparea in viitor si eficienta becurilor LED in aceasta privinta. Asadar, consumul mai mic de energie ofera masinii o autonomie mai mare pana la o alta incarcare sau alimentare. De asemenea, durata foarte mare de functionare nu necesita revizii dese in aceasta arie si astfel aduce un profit economic.
Mai mult de atat, sunt afectate si performantele motorului, asta in sensul bun. Directionand mai putin curent spre faruri si interior, acesta poate sa ruleze mai bine, avand la dispozitie mai multe resurse.
In tot acest proces de tehnologizare si automatizare este luat in calcul si impactul asupra mediului inconjurator. Apar din ce in ce mai multe centrale care produs energie electrica din precum energia solara sau cea eoliana, care sunt nepoluante si in consecinta si masinile electrice si chiar si cele hibrid sunt mult mai „environment friendly” si totodata mai silentioase.
Magazinul Gotek le ofera clientilor o gama foarte variata de produse, becuri LED pentru faruri, lampi sau benzi LED precum si alte accesorii auto foarte utile. Prin sistemul de asistenta tehnica ne putem alege foarte usor si rapid accesoriile de care avem nevoie. Cu ajutorul lor este mult mai simplu sa ne transformam si noi masina veche intr-una mai moderna si mai performanta.

Alte articole Populare