Nevoia de interventie avizata a unei firme web design pe o platforma care mediaza relatii de munca

Mi se pare nobil sa dai cuiva de lucru, fie ca o faci ca patron sau angajator, fie ca mediezi relatii de munca. Sa stii ca datorita tie o familia are o paine alba pe masa, ca facturile sunt platite la zi, in casa este lumina, caldura si liniste (cat scandal nu iese din cauza lipsei banilor!), iar copiii se duc cu hainute groase si imbracaminte potrivita la scoala. Reprezinta o multumire fara precedent sa stii ca datorita site-ului tau mediator un parinte nu se simte vinovat pentru ca nu poate satisface poftele si nevoile copilului.
Nu as dori nimanui sa fie nevoit sa-l refuze pe cel mic, cand intinde manuta dupa o ciocolata (da, ciocolata este un produs destinat copiilor!!!), dupa o casuta din turta dulce sau dupa un carusel muzical, masina cu telecomanda sau papusa din portelan.
La asta ne-am gandit noi cand am pus la punct (am lucrat pe improvizatie la inceput si a iesit un dezastru) o platforma in care apar doua categorii de anunturi valabile pe piata de munca autohtona si europeana:
-cele puse de angajatori verificati in prealabil
-anunturi gratuie de solicitare a unui loc de munca de catre candidat
Evident ca ne-am dorit sa oferim si modele CV online si posibilitatea celui care doreste angajarea sa-si completeze online CV-ul . Fiindca mai mult incurcam decat ajutam oamenii, un angajator indraznet ne-a recomandat: web design ca la carte facut de Itexclusiv.
Asa beneficiind de suportul lor am putut avea:
-gazduire gratuita pe domeniu
-design original, logo reprezentativ, aspect elegant pentru paltforma. Toate erau atat de atractive virtual, incat oamenii petreceau mult timp in compania noastra.
-structurarea corecta si riguroasa a informatiilor, cuvinte-cheie care sa faciliteze cautarile
-multe contracte de publicitate datorita imaginii virtual impecabile, dar si cresterii influentei in mediul online. Am putea spune ca ne descurcam in mod decent din bannere si anunturi si ca niciodata nu am putea sa percepem comisioane pentru medierea angajari.
-locul I in topul cautarilor de profil generate de motoarele Google si aflux de clienti
-mentenanta si garantie. In cazul unei disfunctii, acesta este rapid remediata.
Itexclusiv.ro se alatura demersului oricarui antreprenor si pe drept cuvant putem spune ca este si magazin, si farmacie, si salon de frumusete, si cabinet de avocatura, si firma de contabilitate sau de Rca ieftin.
Indiferent ce afacere ai in vedere, nu face site-ul de capul tau, gandindu-te ca vei castiga, fara sa investesti! Nu ai cunostintele necesare sa faci totul perfect. Vei scapa ceva din vedere: aspectul, functionalitatea, tema sau formularele de contact.Este mai greu sa repari o eroare, decat sa construiesi de la inceput, de aceea sfatul meu este sa faceti echipa cu ei de la inceput.
Este ca si cum construiti gresit o casa. Este mai mare munca si risipa de material si de efort sa spargi peretii si sa modifici constructia, decat daca s-ar lucra de la inceput conform proiectului.
Imi place sa fac bilanturi la sfarsit de an si sunt fericita de rezultate: multe familii fericite, mult colaboratori impliniti si o platforma deosebit de utila si impecabila pentru mediul virtual!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare