Reparatii cutii automate pentru orice tip de masina!

La firma Automatic Gearbox avem o experienta vasta si cunostinte practice in industria de reparatii cutii automate. Cu echipa noastra de inalta calificare instruita in toate aspectele cutiilor de viteze automate, de la cea mai veche cutie de viteze cu doua viteze automate pana la cele mai recente modele hibride complexe, transmisiile autoturismelor sunt in mainile bune. Oferim, de asemenea, reparatii si servicii pentru toate marcile si modelele de cutii de transfer pentru vehiculele de 4×4.

Automatic Gearbox s-a stabilit ca lider in industria de reparatii cutii automate din Romania si ne mandrim cu reputatia noastra in ceea ce priveste serviciile de reparatii cutii automate si expertiza de inalta calitate. Pentru a oferi clientilor nostri un serviciu eficient si competitiv, am investit in cele mai recente echipamente de diagnosticare auto si instrumente de specialitate. Aceasta inseamna ca putem comunica cu autovehiculul dvs., sa diagnosticam defectiunea si sa efectuam repede reparatii cutii automate.

Oferim un serviciu de reparatii cutii automate si de indepartare si montaj la atelierele noastre complet echipate. De asemenea, putem face reparatii minore legate de cutia de viteze automata si sistemele conectate. Uneori, tot ce este necesar este o ajustare sau o reparatie mic pentru a readuce masina pe sosea. De asemenea, oferim servicii de intretinere automata a cutiei de viteze; acesta este un serviciu rapid care va poate ajuta sa evitati reparatiile viitoare mai costisitoare.

Clientii care doresc sa trimita o cutie de viteze automata sau o cutie de transfer prin curier pot face acest lucru. Putem aranja totul. Vom trimite unitatea inapoi si vom furniza o lista de verificare a instalarii pentru a va asigura ca piesa este montat corect.Toate lucrarile noastre fac obiectul unor proceduri stricte de verificare in fiecare etapa, astfel putem fi siguri ca toate lucrarile sunt efectuate corect si la standarde inalte. Din acest motiv putem garanta cu incredere toate lucrarile timp de 12 luni.

Putem oferi serviciile noastre pentru toate modelele. Acestea includ toate masinile clasice chiar pana la cele mai recente hibride de opt trepte. Cu asistenta tehnica din partea noastra, un grup de servicii tehnice si cei mai importanti producatori si constructori din Europa, avem la dispozitie cele mai recente informatii si tehnologii pentru a rezolva orice problema automata a cutiei de viteze.

De-a lungul anilor, multe companii s-au dedicat imbunatatirii designului original si a materialelor utilizate in cutiile de viteze automate. Aceste modificari sunt facute pentru a imbunatati performanta si durata de viata a cutiilor de viteze automate. La Automatic Gearbox vom include aceste modificari in activitatea noastra, aceasta inseamna ca suntem convinsi ca multe dintre cutiile noastre de viteze sunt mai bune decat cele noi si vor oferi servicii mai lungi, deoarece noile cutii de viteze automate nu includ aceste parti sau modificari.

Acest lucru poate fi de la un set simplu de arcuri si supape pentru a imbunatati senzatia de schimbare a vitezei, pana la corpurile de ventilatie si motoarele de ambreiaj. Acest lucru inseamna ca putem oferi diferite tipuri de servicii, de la o reconstructie standard, inclusiv mici modificari pentru a asigura durabilitatea, la o cutie de viteze automata pentru curse sau vehicule de incercare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare