Alege produse de calitate pentru o curatenie sporita

Pentru foarte multi dintre noi, locul de munca este spatiul unde ne petrecem poate chiar mai mult de opt ore pe zi ceea ce inseamna ca avem nevoie de spatii de lucru relaxante cu un confort cat mai crescut.

Curatenia si igiena la locul de munca, este foarte importanta deoarece poate afecta in mod negativ sanatatea angajatilor sau a clientilor, ceea ce poate duce la plangeri impotriva conduceri care automat inseamna sanctiuni ce pot strica imaginea firmei.

Productivitatea este si aceasta afectata in mod direct daca lucratorii isi desfasoara activitatea intr-un mediu murdar si dezordonat. Cu cat in birou va fi mai curat, cu atat te vei putea concentra mai bine asupra a ceea ce ai de facut.

Pentru a putea pastra o curatenie adecvata unui loc de munca, trebuie folosite numai produse speciale, profesionale si astfel vei fi sigur ca toate colturile o sa fie curatate si dezinfectate cu succes. Orice angajator care se respecta, isi respecta firma si angajatii, va asigura acest lucru pur si simplu din respect.

Daca esti in cautare de produse si accesorii de curatenie profesionale si de calitate, Sanito.ro este solutia perfecta pentru cei care au nevoie, punand la dispozitie o gama foarte variata de la peste 40 de brand-uri recunoscute la nivel international, Tork, Notrax, Gojo, Purell, Mediclinics, EcoLab, SANO, Pronto si altele plus peste 5000 de companii multumite de serviciile oferite de Sanito.ro

Recomandarea mea este utilizarea produselor Tork, fiind foarte eficiente si avand un raport pret calitate excelent.

Toate spatiile din cadrul firmei trebuie curatate ca atare. Praful trebuie bine sters iar in cazul in care exista mochete sau covoare, acestea trebuie bine aspirate si dezinfectate pentru a evita orice risc ca vreunui angajat sa i se declanseze vreo alergie mai ales in spatiul de lucru unde se sta cea mai mare parte a programului. Ideal ar fi daca praful s-ar sterge, nu cu prosoape din material, ci cu ajutorul prosoapelor din hartie impreuna cu produse speciale pentru praf, de aceea ar fi bine daca ar exista la indemana fiecaruia cate o rola industriala Tork, fiind de unica folosinta, se va arunga la gunoi.

Grupurile sanitare prezinta un risc mai mare de infectii, de aceea este nevoie de o curateni mult mai riguroasa si obligatoriu necesita curatarea cu detergenti si dezinfectanti de cea mai buna calitate. Din bai nu trebuie sa lipseasca sub nici o forma sapun Tork si de preferat ar fi ca spalarea mainilor sa se efectueze cu ajutoru unui dozator sapun Tork.

Daca se indeplinesc cateva conditii simple si daca acestea sunt facute la timpul lor, totul va merge foarte bine. Neglijarea curateniei la locul de munca poate aduce cu sine numai probleme iar in cel mai rau caz se pot imbolnavii angajatii sau clientii ceea ce va aduce probleme cu legea adica imagine proasta firmei iar de aici pana la faliment mai este decat un pas.

Concluzia este una simpla. In cazul in care curatenia este facuta si intretinuta asa cum trebuie, orice firma sau companie va avea numai de castigat iar prima impresie a celor intervievati va conta foarte mult, fiind un plus garantat pentru firma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare