Prejudecatile legate de masini de inchiriat va costa timp si confort

Circula multe prejudecati legate de masini. Stim cu totii ca in categoria lucrurilor care nu se imprumuta masina ocupa locul doi, ghiciti dupa ce anume! Prejudecatile legate de a imprumuta o masina de la un prieten au o baza logica, dar cele referitoare la serviciile oferite de firma Rent a Car Bucuresti sunt absolute lipsite de fundament.
Daca masina prietenului se defecteaza sau a fost defecta deja, se strica o prietenie, in timp ce in cazuri exceptionale, daca masina inchiriata te lasa in drum, este inlocuita urgent de alta functionala.
Iata prejudecatile paguboase care ne pot lipsi de cele mai utile modalitati de transport prin tara:
-este foarte scump sa inchiriezi o masina. Noi, romanii, nu ne permitem! Nimic nu este mai fals ca acest mit. Adunand cheltuielile de transport pentru o zi pentru membri unei familii, nu depasim suma de inchiriere a masinii, cu achitarea combustibilului cu tot. Tarifele oscileaza, in functie de marca si capacitatea masinii, de la 15, 66 euro pe zi, la 34,32 de euro pe zi, masinile de lux.
-fiind folosite de asa de multa lume, in interior sunt ca autobuzele. Ar fi de dorit sa fie intretinute si trenurile sau autocarele la fel.
Chiar daca firma are multi clienti, dupa fiecare utilizare, masinile sunt spalate in exterior si in interior si dezinfectate. Datorita responsabilitatii celor care pun la dispozitie servicii de inchiriere masini, copiii dumneavoastra vor fi transportati in conditii mult mai sigure din punct de vedere igienic, decat in autobuz. Cand aveti de ales intre intre mijloacele de transport in comun, feriti-va micutii de inghesuiala si de prezenta unor necunoscuti despre al caror istoric medical nu stiti nimic. Copiii sunt vulnerabili si iau primii microbii, apoi intreaga familie se va imbolnavi fiindca o sursa de microbi a stat in apropierea celui mic.
-cine stie ce masini se ofera pentru inchiriere, probabil niste vechituri care raman in pana si scot fum. Toate masinile sunt la zi cu verificarea tehnica, fiindca firma este controlata permanent functionand in conditii legale. In plus ea este responsabila fata de client si doreste sa-I fidelizeze prin toate serviciile puse la dispozitie. Toate taxele sunt achitate, conducatorul auto, in eventualitatea in care va primi amenzi, vina ii apartine in exclusivitate si va fi cauzata de incalcari ale regulilor de circulatie, nu de starea tehnica a masinii sau de neachitarea taxelor.
– In autobuz stau linistit, fiindca altul conduce, in timp ce eu pot admira peisajul. De cele mai multe ori si acesta prejudecata este demontabila. Daca soferul conduce prudent, respecta regulile si nu vorbeste la telefon, poti adimira peisajul linistit, in caz contrar, regret ca ti-ai incredintat familia si viata in mainile unui tip iresponsabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare