De ce romanii aleg credite de la institutii nebancare?

Fiecare dintre noi am facut, la un moment dat in viata, un cel putin un credit. Daca ai colaborat cu bancile, inseamna ca stii despre birocratie si termenele lungi pana la solutionarea cerererii. Din acest motiv, tot mai multi romani si-au indreptat atentia catre creditele acordate de institutiile nebancare, care sunt prompte si iti ofera cea mai buna oferta pentru nevoile tale.

Multe dintre aceste credite au devenit mult mai performante decat cele acordate de banci pentru ca sunt in moneda nationala, iar modificarile de curs valutar nu le schimba. Un alt avantaj al acestor tipuri de credite este si faptul ca banii ajung mai repede in contul tau si ii poti folosi in maximum 2 ore de la aplicatie.

Multi dintre romani aleg acest tip de credite pentru ca necesita doar buletinul si doar cele mai mari de 10.000 de lei, si adeverinta de salariu. In plus, poti face si o simulare pentru a vedea rapid rata lunara, in functie de suma dorita.

Daca in cazul bancilor, varsta este un impediement pentru un credit, institutiile nebancare ofera servicii de creditare indiferent de varsta. Astfel, au conceput si inovat pachete de credite pentru:

  1. bunuri

  2. microbusiness

  3. pensionari

  4. termen scurt

  5. termen lung.

Aplicand online, te poti bucura si de mici oferte la credite. In primul rand, un consultant este cea mai in masura persoana sa iti ofere sprijinul de care ai nevoie in acordarea unui credit. El iti va pune diverse intrebari, astfel incat creditul pe care il iei sa se potriveasca nevoilor tale.

Multe dintre institutiile nebancare ofera credite profitabile pentru ca romanii si-au pierdut increderea in banci. Ratele si clauzele abuzive sunt doar doua dintre motivele pentru care romanii au devenit clientii fideli ai institutiilor nebancare. In plus, acestea le ofera clientilor toate nformatiile necesare, nu au clauze ascunde, nu percep comisioane sau taxe ascunse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare