Este Compania DDD o Unitate Protejata de incredere?

Chiar daca suntem in anul 2017 si chiar daca in stanga si in dreapta se vorbeste despre evitarea discriminarii in randul persoanelor cu dizabilitati, multe persoane inca se uita ciudat la ele, le privesc cu mila si nu incearca sub nici o forma sa le faca viata mai usoara.

Sunt insa si cazuri in care oameni cu suflet, oameni care vor sa faca ceva pentru persoanele cu dizabilitati, au trecut la lucruri concrete si anume au infiintat Unitati Protejate. O astfel de Unitate Protejata este CompaniaDDD.ro. Aceasta companie si-a inceput activitatea in anul 2011 si de atunci ofera clientilor cele mai bune servicii de deratizare, dezinfectie si dezinsectie.

Aceasta firma deratizare este insa mai mult decat o simpla firma deratizare. Este singura firma cu acest profil care functioneaza in acelasi timp si ca Unitate Protejata, ceea ce inseamna ca vine in mod real si concret in sprijinul persoanelor cu dizabilitati si le ajuta pe acestea sa se integreze pe piata muncii oferindu-le un loc de munca.

Compania DDD functioneaza ca si Unitate Protejata din anul 2016, insa a inceput demersurile pentru a deveni o astfel de Unitate si implicit angajarea persoanelor cu dizabilitati in anul 2014. Pentru a functiona ca si Unitate Protejata, Compania DDD, dar si alte firme, trebuie sa aiba angajati cel putin 30% persoane cu diverse dizabilitati.

Angajatii acestei companii sunt persoane cu dizabilitati apte de munca, serioase si atent selectate in colaborare cu Fundatia Motivation Romania. Persoanele cu dizabilitati angajate la DDD se simt foarte bine la munca, nu sunt discriminate si sunt tratate cu respect.

Serviciile oferite de Compania DDD sunt de cea mai buna calitate. Se lucreaza cu oameni seriosi, solutii de cea mai buna calitate, contracte de colaborare fara clauze ascunse si cu multa daruire.

Serviciile oferite de aceasta companie sunt foarte avantajoase pentru firmele care au peste 50 de angajati. Legea nr. 448/2006 obliga companiile care au peste 50 de angajati sa angajeze cel putin 4% persoane cu dizabilitati. In caz contrar, firma in cauza fie achita o anumita suma bugetului de stat, fie incheie un parteneriat cu o Unitate Protejata asa cum este CompaniaDDD.ro. Si mai e si avantajul faptului ca aceasta companie ofera servicii care sunt obligatorii pentru orice firma.

Din punctul meu de vedere, Compania DDD este o companie serioasa si o Unitate Protejata la care persoanele cu dizabilitati pot apela cu incredere. Seriozitatea, transparenta si profesionalismul au facut din Compania DDD sa fie una dinte cele mai de incredere Unitati Protejate din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare