Tractari auto Bucuresti – o solutie pentru nevoile dumneavoastra !

 

IMG 20170526 WA0005

Lucrăm din greu pentru a fi o soluție pentru toate nevoile dvs. de parcare comunitară. Permițând Tractari auto Bucuresti  să monitorizeze în mod eficient comunitatea dvs. pentru vehicule abandonate, inoperabile sau neautorizate, vă ocupați de protejarea calității, valorii de proprietate și a locuitorilor din comunitatea dvs.

Pe terenul de remorcare / parcare dreapta a creat această listă de verificare ușor de folosit pentru a ajuta comunitatea dvs. să rămână în conformitate cu standardele . Luați numărul de spații de parcare pe care le aveți în comunitatea dvs. și, mai jos, veți vedea câte parcuri de parcare cu handicap necesare pentru comunitatea dvs. este cerută de lege.

Asadar, daca te afli in Bucuresti sau undeva in judetul Ilfov, noi putem sa va oferim cele mai rapide si cele mai performante servicii de tractari auto Bucuresti. Daca te afli in Bucuresti sau undeva in judetul Ilfov, noi putem sa va oferim cele mai rapide si cele mai performante servicii de tractari auto Bucuresti, asistenta rutiera, depanare, schimb de vehicul si chiar asistenta medicala de urgenta in caz de nevoie.

Toate remorcile de la Tractari auto Bucuresti pot prelua totul, de la vehicule ușoare până la sarcini extrem de grele. Cu personalul nostru experimentat, vă putem scoate vehiculul fără alte daune și vă putem duce pe un drum în siguranță.

Toate remorcile de la Tractari auto Bucuresti  sunt foarte capabile să vă ajute, chiar dacă tot ce aveți nevoie este un sfat ! Nu ezitati sa contactati la orice ora din zi sau din noapte, firma noastra va ofera tot ceea ce aveti nevoie, atunci cand aveti nevoie, intr-un timp cat mai scurt posibil, fie ca este vorba despre ceva concret sau  un sfat ! Eroii dumneavoastra vor fi intotdeauna cei de la Tractari auto Bucuresti si va vor salva intotdeauna la nevoie !

Pentru accidentele sau asistența la blocarea căilor rutiere, avem o linie completă de echipamente profesionale de control al traficului, cum ar fi semne, lumini, conuri etc.

Tractari auto Bucuresti  oferă servicii și reparații profesionale pentru vehicule și componente. Lucrăm  pe toate tipurile de vehicule, inclusiv autoturisme, camioane, semiremorci și remorci. Serviciile includ, dar nu se limitează la frâne, tune-up-uri, șocuri, struturi, schimbări de ulei, amortizoare, toate tipurile de motoare, aparate de aer condiționat, diagnosticarea motoarelor de calculator, repararea motorului diesel, radiatoare / sisteme de răcire, tracțiune pe roți, startere, mult mai mult.

Departamentul nostru de reparare a autovehiculelor este deschis mereu, pentru ca datoria noastra e  de a satisface toate nevoile dumneavoastra  mecanice. Reparăm și tractam  totul de la autoturisme la camioane diesel, inclusiv frâne, tunuri, șocuri, struturi, tobe, sisteme de evacuare, componente ale trenului de rulare, repararea motorului și multe altele.

Transportăm orice tip de autovehicul din țară oriunde în Europa, pe echipaje specializate, dotate cu platformă, ce asigură siguranța și elimină orice risc. Fie că ați achiziționat o mașină din afara țării și vreți să o aduceți în România, sau că vreți să vă duceți mașina din țară oriunde în Europa, vă ajutăm cu serviciul de transport internațional la prețuri accesibile și respectând cele trei valori ale firmei: promptitudine, inițiativă, fermitate. Asigurăm încărcarea și descărcarea autoturismului, asigurarea transportului în cazul unor situații neprevăzute, contact direct cu șoferul pentru a afla detalii despre localizare. Pentru siguranța bunurilor, preluare și predarea se face prin proces verbal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare