Mobilier pentru bucatarie

Bucataria nu este doar locul unde mancati, bucataria este acea incapere din casa dumneavaostra in care va beti cafelele cu prietenele, incaperea din care plecati dimineata la service, in care aveti cele mai fumoas amintiri cu diminetile in familie. Asadar este important sa va simtiti bine in ea si sa aveti toate necesare pentru a putea spune ca aveti o bucatarie utilata si complet functional.

Mobilierul pentru bucatarie are un rol foarte important la acest capitol. Pe langa designul care trebuie sa fie de efect, si utilitatea trebuie sa fie pe masura.

Idei de mobilier pentru bucatarie:

Se poarta lemnul, asa ca mobilierul de bucatarie din lemn este din ce in ce mai apreciat in domeniu. Esente nobile, cu aspect elegant, culori frumoase si accente vii, toate contribuie la un rezultat  inedit pentru bucataria dumneavoastra.

Vopsiti peretii in culori calde, alegeti un mobilier care sa vina in contrast cu acestea, asezati obiecte decorative pe acolo pe unde aveti spatiu si nu uitati de lumina, cat mai multa lumina.

Puteti iesi din tipare, mizati pe propriul gust deoarece bucataria dumneavoastra nu trebuie sa fie luata din reviste, trebuie doar sa arate in asa fel incat sa va inspire dumneavoastra starea necesara.

Un mobilier cu tenta metalica, colorat intr-un gri inchis, asezata pe fondul unui perete cu o nuanta putin mai deschisa si niste decoratiuni in culori vii, ca de exemplu galbe, intens, rosu aprins, verde sau albastru, gresie alba pe jos si corpuri de iluminat cu lumina rece si  veti obtine cu certitudine un rezultat spectaculos.

Mobilier pentru bucatarie de la Mobila-Usi-Ferestre:

Mobila-Usi-Ferestre este un site care va pune la dispozitie cele mai moderne si elegante seturi de mobilier pentru bucatarie. Calitatea superioara si materialele  rezistente din care sunt confectionate articolele, promit siguranta unei investitii avantajoase si va ofera, tot confortul de care aveti nevoie in bucatarie.

Alegeti modelul Kitchen Orange daca doriti sa  va aveti o bucatarie precum cea din reviste. Acentele portocalii In contrast cu clasicul alb sau negru, sau chiar in combinatii cu nuante de gri intens si putin visiniu care sa se regaseasca prin accesorii si decoratiuni mici vor arata incredibil si va vor oferi si tot spatiul de depozitare de care aveti nevoie.

In note mai clasice, bucataria Pin este alegera cea mai buna  penru cei care isi doresc  o bucatarie primitoare si  eleganta.  Maroul deschis se potriveste perfect cu niste peret albi si niste plante versi sau rosii.

Pentru o nota mai rustica alegeti mobilierul de bucatarie Kitchem Wood Honey Dew – www.Mobila-usi-ferestre.ro, combinati-l cu o culoare aprinsa pe perete ca de exemplu, albastru sau rosu si va asigur ca va arata perfect in orice imprejurare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare