Kit pentru unghii Kiara Sky Professional

Kiara Sky Professional Nails este prezenta in piata cosmeticelor din California de peste 15 ani si ne bucura cu nuante fierbinți și la modă! Pasionati de culoare si unghii , ei se straduiesc sa aduca produse noi si imbunatatite industriei unghiilor. Înțeleg importanța furnizării de produse de calitate ușor de utilizat tuturor producătorilor de unghii din lume.

Disponibile în întreaga lume, produsele noastre sunt în prezent transportate în peste 45 de țări.

Frumusețea este ceva în care cei de la Kiara Sky cred cu tărie, singurii cobai pe care testeaza produsele este echipa lor de angajați. Le place amestecarea și formularea de noi culori, conectarea cu utilizatori pe rețelele sociale și crearea de rețele la târguri! Scopul este să împărtăseasca cunoștințele profesionale și să continue să educe și să inspire viitorul artiștilor de unghii talentați!

Descriere kit

Cu acest set de unghii de inițiere, clienții se vor bucura de unghii mai puternice, mai ușoare și mai naturale, de lungă durată. Pulberea lor este usor de folosit, se simte natural și nu dăunează patului unghiilor. Acest kit de aranjare a unghiilor este formulat profesional fără substanțe chimice dure și conține legături complexe care împiedică să se decoloreze și să se exfolieze.

Sistemul Kiara Sky Dip este un kit de unghii profesionale all-inclusive, care vine cu tot ce aveți nevoie pentru a crea manichiuri frantuzesti elegante sau nuante frumoase de acoperire completă în mai puțin timp decât aplicația acrilică tradițională. De aceea sistemul Kiara Sky este cea mai sănătoasa alternativă pentru îmbunătățirea aspectului unghiilor.

Dip Kit Starter Kit Include:

– Bond

– Bază

– Protecția sigiliilor

– Top

– Ulei Nutrițiv

– Pensulă de salvare

– Pudra naturala

– Alb Pur

– Pulbere roz deschis

– Pulbere roz mediu

– Pulbere roz inchis

– Caseta KS Dip

Alte articole Populare