Caracteristici ale acoperisurilor din tigla metalica si ceramica

Tigla metalica are un raport pret / durabilitate mai bun decat orice alt material de acoperire.

Proiectat pentru performanță pe termen lung, plăcile oferă cea mai lungă perioada de rezistenta în comparație cu alte materiale de acoperire, cum ar fi șindrilele de asfalt bituminat. Designul său modern oferă o caracteristică naturală de eliminare a apei și ventilație, care permite acoperisului protejarea în zonele calde și reci. Tigla are o greutate și o rezistență mai mare, ceea ce îi permite să satisfacă sarcinile anticipate ale cerințelor actuale de proiectare pentru toate regiunile climatice.

Disponibil într-o varietate de culori și stiluri

Acoperisurile din tigla metalica vin în mai multe culori, forme și dimensiuni. De fapt, cu inovațiile moderne, producătorii de plăci de beton și de argilă pot produce placi potrivite oricărui stil arhitectural, de la spaniola autentică și mediteraneană până la New England Colonial, istoric sau contemporan.

Menținerea culorii lor

Culorile din plăci provin din surse naturale, cum ar fi culoarea și amestecul argilei utilizate în plăci de lut sau din pigmenți de oxid de fier în plăci de beton, ambele fiind extrem de durabile. Placile pot prezenta diferite grade de înmuiere a culorii după expunerea prelungită la elemente. Cu toate acestea, acest lucru se întâmplă într-o măsură mai mică cu plăcile de acoperiș decât cu cele mai multe alte materiale de acoperiș. Unii producători de plăci de tabla garantează că țiglele lor nu vor mai scădea timp de 50 de ani.

Protecție îndelungată

Pentru a menține frumusețea lor de lungă durată, greutatea plăcii este importantă deoarece asigură o protecție durabilă fără a dezvolta probleme precum alte materiale de acoperire. Cele mai multe case construite astăzi sunt suficient de puternice pentru a susține greutatea unui acoperiș de țiglă .

Intreținere limitată

Toate sistemele de acoperiș necesită o întreținere, iar anumite climate și regiuni au probleme speciale de abordat, indiferent de tipul de sistem de acoperiș. În condiții normale, acoperișurile de țiglă necesită o întreținere minimă. Cu țiglă, întreținerea este limitată la jgheaburi, proeminențe și aerisire. Cu alte sisteme de acoperiș, întreținerea poate include acoperirea, vopsirea, curățarea și / sau etanșarea majorității suprafeței acoperișului.

Alte articole Populare