Hraneste-ti pasiunea pentru cantat cu MuzicaStore.ro

Visezi de mic sa devii un muzician celebru, sa sustii concerte in fata unor multimi intregi de oameni? Detii un studio de inregistrari, lucrezi ca DJ? Sau cantatul reprezinta doar un hobby pentru tine? Ai nevoie sa creezi jocuri de lumini si efecte de scena spectaculoase pentru organizarea unor petreceri memorabile? Ai ajuns in locul potrivit! Firma noastra a selectat o gama diversificata de instrumente muzicale performante, de la producatori cu notorietate.

Avem pregatite special pentru tine chitare si basuri, tobe si instrumente de percutie, instrumente cu clape si amplificatoarele necesare lor, echipamente de sunet, de studio si pentru DJ.

Achizitioneaza chitara ideala pentru tine

Chitara este unul din cele mai populare instrumente muzicale , preferata atat de profesionisti, cat si de tinerii amatori pasionati de rock, pop, jazz sau alte genuri. Poate avea intre patru si optsprezece coarde ciupite. ( De obicei, are sase.) Iti punem la dispozitie o serie de caracteristici din care poti alege, in functie de preferintele tale: lemnul din care e fabricata chitara (mahon, tei, plop, trandafir indonezian etc.), marimi, finisaje si altele.

Chitara clasica, denumita si chitara spaniola, specifica muzicii clasice, este o chitara acustica din lemn cu sase coarde, de obicei din nylon.

La o chitara electrica, sunetul este propagat printr-un amplificator electric, pe care-l puteti achizitiona tot de la firma noastra. Coardele sale sunt de metal.

In cazul celei acustice, prin ciupire, coardele de metal vibreaza, creand unde sonore ce se propaga, amplificatoru nefiind necesar. Astfel de chitare nu sunt greu de intretinut.

Instrumente cu clape, la preturi avantajoase

Destinat persoanelor talentate, a caror sensibilitate si emotie se reflecta perfect prin notele muzicale, pianul digital este un instrument modern, constituind o alternativa ce inlocuieste traditionalul pian acustic. Prin intermediul nostru, firme de renume va aduc la indemana o lista lunga de piane digitale cu cele mai diverse trasaturi: tipul claviaturii si al clapelor, numarul nivelelor pentru reglarea sensibilitatii acestora, dimensiunea si asa mai departe.

Potrivita firilor energice, orga electronica (sintetizatorul) este utilizata adeseori de cantaretii ce antreneaza atmosfera la petreceri, dar nu numai. Numarul de stiluri, de sunete, de melodii interne, de tonuri speciale sunt doar cateva dintre atributele dupa care te poti orienta cand te decizi asupra uneia din numeroasele orgi oferite.

Fie ca esti proprietarul unui local si doresti sa oferi clientilor o ambianta placuta, fie ca sunt pentru uz personal, echipamentele de sunet achizitionate de la Muzica Store constituie solutia optima privind raportul pret-calitate.

Durabilitatea produselor noastre este incontestabila. Gasiti boxe profesioniste, atat active, cat si pasive. Deosebirea este ca boxele active au statii de amplificare a sunetului incorporate.

Avem, de asemenea, amplificatoare audio performante, cu ventilatoare de racire incluse, protectii impotriva scurt-circuitului sau termice etc.

Daca doresti sa te joci cu semnalele audio, iti recomandam mixerul audio. Acesta ajuta la controlul sunetului. Avem o multitudine de mixere dintre care poti sa-ti alegi favoritul.

Cum poti afla informatii despre instrumentele noastre?

Pentru comenzi online, nu ezita sa accesezi website-ul www.muzicastore.ro. Magazinul nostru de instrumente muzicale ofera descrieri detaliate ale produselor, filtrate dupa criteriile tale de selectie in functie de pret, recomandari, numar de vanzari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare