Hidroizolatii pentru siguranta

hidroizolatii

Hidroizolatiile sunt niste lucrari care se realizeaza pentru a proteja constructiile caselor, a birourilor, a spatilor comerciale si industriale si chiar a podurilor si acoperisurilor verzi de surplusul de apa nedorit. Surplusul de apa poate provoca multe pagube proprietarilor ale caror locuinte au fost afectate. Precum termoizolatiile, si hidroizolatiile sunt lucrari ce ne protejeaza casa si implicit sanatatea noastra si a celor dragi noua si care par a fi niste afaceri foarte profitabile caci banii investiti in aceste lucrari sunt recuperati. Daca in termoizolatii sunt recuparati prin facturi mai mici, in hidroizolatii sunt recuperati pentru ca sunt evitate problemele ce se ivesc datorita apei ce se infiltreaza si pentru ca sunt evitate toate problemele cauzate de mucegai.

Hidroizolatii si mucegai

Mucegaiul in casa se formeaza atunci cand exista umiditate si are in compozitia sa fungi microscopici, adica ciuperci. La prima vedere, atunci cand este vorba despre mucegai, prima problema pare a fi cea estetica. Acesta murdareste peretii, colturile si se curata destul de greu, deseori ramanand chiar pete, insa problema mai grava este ca afecteaza cladirea.

O alta problema data de mucegai este faptul ca pune in pericol indivizii ce locuiesc in case ce au mucegai. Acesta poate da diverse alergii sau boli respiratorii, mai ales copiilor, varstincilor si femeilor insarcinate caci aceste persoane au sistemul imunitar mai slabit.

Toate problemele legate de mucegai pot disparea odata cu lucrarile de hidroizolatii caci hidroizolatiile ne feresc de apa nedorita si deci, de instalarea mucegaiului.

Membrane acrilice lichide pentru hidroizolatii moderne

Printre lucrarile de hidroizolatii moderne se enumera si hidroizolatii cu membrane acrilice lichide. Una dintre firmele ce executa astfel de hidroizolatii este Europlastic, cu sediul in Bucuresti si cu site ul www.europlastic.ro.

Hidroizolatii cu membrane acrilice lichide consta in izolarea acoperisurilor, teraselor si a subsolurilor cu aceasta solutie ce are in componenta sa polimeri acrilici ce sunt in dispersie apoasa.

Avantajul acestui tip de hidroizolatie este faptul ca se reflecta radiatiile solare intro-o proportie de 95%. Acest fel de hidroizolatie se poate aplica pe tabla, pe beton, lemn si suprafete metalice si in plus, are o flexibilitate mare si are un aspect foarte estetic, foarte placut, pentru ca este lucios.

Grindina si hidroizolatiile

Sunt anumite feluri de hidroizolatii, cum ar fi cele cu poliuree, care sunt rezistente si la grindina pentru ca au aceste proprietati fizico-mecanice.

Eurplastic executa lucrari de hidroizolatii cu poliuree de mai multe feluri, poliuree pur aromatic ce are o mare aplicabilitate si se poate aplica pana si pe platforme petroliere si tancuri, nu numai pe cladiri. Apoi, hidroizolatii cu poliuree hibrida ce se poate aplica foarte simplu si pe suprafete metalice si al treilea fel de poliuree este cea alifatica. Aceasta are printre proprietatile sale capacitatea de a fi foarte rezistenta la lumina.

Indiferent de tipul de hidroizolatie ales, cu siguranta veti avea numai avantaje atat pentru constructia casei cat si pentru sanatatea voastra si a celor dragi voua, plus de asta, veti economosi bani pentru ca veti preveni eventuale reparatii ce sunt inevitabile datorita infiltrarii apei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare