Despre procesul de prelucrare mecanica pentru piese si matrite

prelucrare mecanica

Multe din mecanismele si obiectele pe care le vedeti in giecare zi exista datorita proceselor de prelucrare mecanica care sunt efectuate fie manual, fie cu unelte si utilaje computerizate care pot da viata si celor mai complexe piese, cu detalii delicate si fine la dimensiuni precise cu o eroare chiar si de ordinul micronilor in cazul unor echipamente. La Rom Stantz Prod puteti gasi cele mai profesionale echipamente si utilaje cu ajutorul carora va putem oferi servicii profesionale de prelucrare mecanica pentru diferite proiecte si componente. Deoarece dorim sa venim in ajutorul dumneavoastra, vom face in acest articol un mic ghid al clientului in ceea ce priveste procesul prin care poate solicita ajutorul nostru pentru prelucrarea sau obtinerea unei matrite de exemplu.

Ce trebuie sa cunoasca un client despre procesul de prelucrare mecanica

In primul rand, trebuie sa stiti ca noi, in principiu, lucram cu anumite tipuri de proiecte sau fisiere. Aceasta conditie se refera la software-ul in care este executat proiectul principal dupa care noi va urma sa realizam piesa, insa, nu trebuie sa va ingrijorati deoarece in acest domeniu se lucreaza foarte mult cu fisiere *.cad sau proiecte ale suitei Cad (AutoCad, ArhiCad, etc), asadar, cu siguranta echipa dumneavoastra de proiectare sau chiar dumneavoastra ati efectuat proiectarea chiar in cadrul acestui program. Spunem acest lucru deoarece pentru a putea plasa proiectul spre echipamentele de prelucrare mecanica trebuie mai intai sa verificam si sa repartizam segmentele proiectului in functie de natura procesului tehnic. Pentru cei care folosesc alte aplicatii sau tipuri de proiecte, suntem oricand dispusi sa va oferim ajutor si consultare pentru a putea face tranzitia proiectului spre o forma compatibila cu echipamentele noastre.

Odata finalizat procesul de pregatire a proiectului, dumneavoastra va revin doua indatoriri sa le spunem astfel. Prima este sa va relaxati si sa lasati pe seama noastra tot ceea ce tine de prelucrare mecanica iar de asemenea dumneavoastra sunteti oricand bine-primiti pentru a verifica si a corecta eventuale erori ce au reusit sa ne scape (ceea ce este destul de rar). De fiecare data incercam sa ne onoram comenzile in cel mai scurt timp, iar de asemenea, ne place ca atunci cand oferim un termen al livrarii, sa garantam calitatea, seriozitatea si gradul de respect si raspundere pe care le avem fata de fiecare client.

Oferim seriozitate si profesionalism la cel mai inalt nivel

La final, verificam intregul lot, sau produsul cu mare atentie, iar prin intermediul proceselor de inspectie asistata de calculator verificam cotele si dimensiunile. In timpul proceselor de prelucrare mecanica, desi echipamentele noastre sunt foarte precise, pot aparea erori extrem de mici, dar care, atunci cand vorbim de precizie maxima, totul trebuie sa fie perfect.

In concluzie putem spune ca ne folosim si dezvoltam intreaga experienta cu fiecare client in parte, iar cei 14 ani de existenta ne-au dovedit un singur lucru: Atunci cand doresti sa faci performanta, aceasta este posibila doar prin seriozitate, dedicare si mai ales o stransa comunicare. Va asteptam pe siteul nostru, www.stantelaser.ro pentru a afla despre serviciile noastre dar si pentru a solicita o oferta personalizata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare