Vopsea epoxidica pentru pardoseala IZOCOR VE3000 – solutii inteligente pentru proiecte durabile

vopsea-epoxidica-pentru-pardoseala

Pentru a beneficia de adevarata calitate a solutiei la care apelam, avem nevoie de cele mai bune conditii si sa respectam specificatiile de la producator inainte de a incepe lucrul efectiv.

Cand folosim vopsea epoxidica pentru pardoseala, vom tine cont atat de modul de pregatire, prepareare si aplicare al solutiei obtinute dar si de elementele ce pot influenta in mod indirect chiar si cea mai buna pregatire a materialului si implicit eficienta pe care o poate oferi.

Aplicarea in aer liber, pe suprafete deschise si expuse este influentata adesea de conditiile meteorologice si de fenomenele care apar, astfel ca o informare prealabila in acest sens este mai mult decat utila, din punct de vedere operational dar si economic.

Vopsea epoxidica pentru pardoseala IZOCOR VE3000 – calitate si branduri de renume

Magazinul online www.izocor.ro va pune la dispozitie materiale de constructii de cea mai buna calitate, fabricate de producatori cu renume pentru rezultate de top atat in domeniul industrial cat si pe planul proprietatilor personale.

Randamentul este dat de utilizarea corecta a materialelor, conform fisei tehnice, respectand conditiile si mediile de utilizare dar si anotimpul si vremea in care solutia raspunde cel mai bine, iar de regula, vara este anotimpul cel mai potrivit pentru majoritatea alegerilor.

Vopseaua epoxidica pentru pardoseala IZOCOR VE3000 face parte din categoria materialelor care au nevoie de o atentie si un tratament special pentru a obtine rezultatele cele mai bune, utilizata in conditii prielnice, rezultatul nu va dezamagi din niciun punct de vedere tehnic si isi va face simtita utilitatea pe termen lung.

Vopsea epoxidica pentru pardoseala IZOCOR VE3000 – conditii necesare unei lucrari de calitate

Etapa de polimerizare este cea care necesita o atentie asupra temperaturii la care e expus procesul, recomandata este temperatura de cel putin 10 grade pentru solutiile clasice, iar pentru cele destinate conditiilor mai „reci” fisele tehnice prevad temperaturi mai scazute.

Se va tine cont de acest detaliu intrucat termenele prevazute pentru intreg procesul de uscare si de progres a etapelor necesare finalizarii lucrarii vor depasi intervalele specificate de producator iar rezultatele vor suferi calitativ, nefiind garantate rezultate optime pentru o utilizare defectuoasa.

Umiditatea ridicata va influenta si ea negativ atat aspectul estetic al stratului aplicat cat si modul in care acesta se incheaga si se comporta in fiecare faza a aplicarii.

Daca temperatura spatiului unde este aplicata vopseaua expoxidica nu scade sub 10 grade, solutia are o oarecare siguranta, insa pentru a nu avea nicio problema este nevoie de pastrarea unei temperaturi mai ridicate de 18 grade, iar pelicula nu va suferi nici in timpul aplicarii, nici dupa aplicare.

Se va tine cont de mediul in care se aplica pelicula si de tot ce ar putea influenta negativ temperatura si umiditatea, pentru ca in caz contrar lucrarea va avea nevoie de reconditionari si reaplicari, implicit de noi investitii si de perioade lungi de neutilizare a spatiului.

Imaginati-va ce ar insemna pentru parcarea subterana a unui spatiu comercial sau chiar pentru lucrarile personale, sa fie un santier continuu iar rezultatele mereu intarziate. Sunt aspecte pe care dorim sa le evitam, insa sunt posibile.

In cazul temperaturilor foarte ridicate, rezultatele din nou vor suferi considerabil, atat la momentul aplicarii cat si pe termen lung.

Nu e cazul sa ne bucuram daca suprafata s-a uscat mai repede cu mult timp decat era indicat, aceste lucruri ar trebui sa ne dea de gandit.

Daca temperaturile sunt mai ridicate de 25 de grade, in contact direct cu soarele, se va alege o alta zi pentru aplicare deoarece suprafata nu va avea timp pentru o uniformizare normala si naturala iar rezistenta stratului este afectata si va da semne negative peste timp.

Chiar daca aplicarea si modul de intretinere pana la obtinerea rezultatului este unul delicat si atent, acest tip de vopsea e ideala pentru spatiile unde exista contact cu medii acide si alcaline sau exista expunere de natura chimica.

O astfel de suprafata ofera rezultate durabile la utilizare intensa.

Magazinul online www.izocor.ro asigura cele mai eficiente produse, destinate oricarui mediu si oricaror lucrari de complexitate mica sau mare, respctand prevederile standardelor europene in domeniu.

Pentru detalii si asistenta specializata despre vopsea epoxidica pentru pardoseala Izocor VE3000 accesati pagina web a magazinului nostru, sau ne puteti contacta la datele de mai jos:

CONTACT:

Telefon: 0722306799, 0723230531

Fax: 0372875858

Email: office.izocor@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare