De ce sa cumperi un aparat de aer conditionat

Vine vara peste noi cu calduri caniculare, iar noi trebuie sa ne luam precautii din timp, pentru a reusi sa evitam eventualele neplaceri. Un singur aparat de aer conditionat, de la o firma buna si de renume, cum ar fi Daikin si multe altele, va poate scapa din foarte multe probleme dezastruoase. De pilda, multi dintre noi avem mari probleme cu umiditatea in casa. Aceasta este foarte periculoasa si poate duce la boli foarte grave, daca nu luam masuri drastice impotriva acesteia la timpul potrivit. Noua gama de produse Daikin stylish va pune la dispozitia dumneavoastra cele mai performante aparate de aer conditionat, tip split de perete. Aceste aparate le puteti gasi numai la Climatico alaturi de kit-ul pentru montaj aer conditionat. Il puteti folosi si pentru a incalzi aerul dintr-o incapere, sau mai multe si astfel veti face foarte mari economisiri la facturile de curent sau de gaz.

Daca doriti un randament maxim al aparatului de aer conditionat, atunci puteti opta pentru tehnologia inverter. Baza functionarii aparatelor de tip inverter consta in proprietatea acestora de a-si regla capacitatea de racire sau incalzire. Capacitatea este maxima la pornirea aparatului pentru aducerea rapida a temperaturii incaperii la valoarea aleasa de catre dumneavoastra, dupa care scade gradual pana la nivelul necesar care sa asigure doar mentinerea temperaturii la valoarea setata. Toate aparatele au un filtru de praf care nu se consuma in timp si deci nu trebuie inlocuit periodic, acesta fiind lavabil. Pentru combaterea virusilor si bacteriilor, singurele filtre eficiente au un rol foarte important, deoarece retin praful si impuritatile din intreaga incapere.

Daikin stie cat de important este pentru tine sa poti gasi usor un sistem multi split, fara a avea grija ca puteti dimensiona gresit unitatea exterioara, sau sa iti faci griji de compatibilitatea unitatilor interconectate. De aceea au creat pentru dumneavoastra configuratorul multi split, oferindu-va astfel posibilitatea de a configura cu usurinta direct de pe telefonul mobil.

Alte articole Populare