Accesorii de semnalizare rutiera necesare desfasurarii activitatilor de constructii si asfaltare

accesorii de semnalizare rutiera 1

Companiile desemnate pentru realizarea diferitelor proiecte de constructii si amenajare rutiera au obligatia sa-si desfasoare lucrarile doar in conditii de siguranta pentru participantii la trafic si pietoni. De aceea, inainte de inceperea lucrarilor zilnice, este esential sa-si delimiteze zona de lucru cu anumite accesorii de semnalizare rutiera specifice.

Semnalizare rutiera si personal calificat – o chestiune de responsabilitate sociala pentru companiile de constructii sau asfaltare

Contractele si proiectele de constructii si asfaltare implica pe langa investitii considerabile si responsabilizarea companiei care efectueaza diferite lucrari, in sensul in care va lua toate masurile pentru desfasurarea optima a lucrarilor. Aceste masuri se refera la urmatoarele aspecte:

–   dotarea cu echipamentele, utilajele si materialele corespunzatoare efectuarii fiecarei etape a lucrarilor;

–    asigurarea echipamentului de protectie pentru angajati: casca de protectie, masti si filtre de protectie in functie de materialele cu care se va lucra, vestimentatia protectoare;

–   achizitionarea si utilizarea accesoriile de semnalizare rutiera corespunzatoare, pentru siguranta soferilor, trecatorile, pietonilor si chiar a membrilor echipei;

Ce accesorii de semnalizare rutiera sunt necesare atunci cand se efectueaza diferite lucrari pe carosabil?

In functie de tipologia lucrarilor efectuate, este nevoie de diferite accesorii pentru delimita spatiul de lucru, semnalizarea zonelor cu acces limita sau interzis. Acestea sunt caracterizate de un design clar, in forme care atentioaneaza mai usor participantii la trafic si in culori stridente, reflectorizante.

–    Con de semnalizare: sunt utilizate pentru diferite aplicatii, inclusiv pentru pregatirea si sustinerea examenului de permis, pentru atentionarea soferilor sau pietonilor cu privire la o zona in care se lucreaza sau in preajma careia a fost recent aplicat pietris sau un material de asfaltare.

–   Triunghiuri reflectorizate: sunt utilizate pentru semnalizarea masinilor care stationeaza temporar din cauza defectiunilor tehnice sau atunci cand sunt implicate intr-un accident rutier.

–   Stalpi delimitare, gard delimitare, balize: sunt elemente utilizate pentru delimitarea clara a zonelor carosabilului, fiind potrivite atat pe perioada lucrarilor de retusare si asfaltare, dar si pentru alte acitivitati desfasurate pe drumurile nationale si autostrazi: vopsirea si intretinerea stalpilor, benzilor si a delimitatoarelor dintre benzi.

–    Carlige prindere si lanturi de delimitare din PVC;

Alte produse si accesorii de semnalizare rutiera:

–        Benzi adezive pentru marcare: folosite pentru aplicatii non-critice, prin codificarea si gruparea culorilor;

–        Banda delimitare si semnalizare reflectorizanta in diferite culori: rosu/alb, galben/alb, galben/negru, silver (argintie);

–        Banda adeziva clasica;

–        Palete de semnalizare;

–        Jaloane;

–        Panouri-indicator podea umeda.

MaboInvest.ro – Preturi convenabile pentru articole de semnalizare rutiera

Accesoriile pentru protectia muncii reprezinta subiectul unor norme impuse de reglementarile si standardele europene, astfel incat aceste produse devin esentiale si obligatorii pentru orice companie. De asemenea, Mabo Invest este adepta serviciilor si produselor de calitate, care sunt suma mai multor factori: materiale corespunzatoare si stocuri actualizate constant, asigurarea conditiilor de lucru sigure si profesionalismul lucrarilor efectuate, indiferent care este domeniul dumneavoastra de activitate. Acesti factori reprezinta o parte din principiile pe care echipa MaboInvest insasi le aplica in activitatea prestata: produse de calitate la preturi accesibile si servicii de consultanta ireprosabile.

Preturile practicate pentru produsele din gama de semnalizare rutiera sunt convenabile si corespund cerintelor si exigentelor raportului cost- eficienta-performanta. Toate produsele au specificate preturile si detaliile necesare pentru efectuarea comenzilor.

Catalogul cu produse este disponibil pe www.maboinvest.ro si cuprinde o gama variata de articole si accesorii care se adreseaza companiilor si firmelor care activeaza in diferite industrii, in domeniul constructiilor si alte domenii conexe. Accesati site-ul companiei pentru vizualizarea categoriei semnalizare rutiera, iar in cazul in care nu vedeti listat produsul pe care il cautati, luati legatura cu unul dintre consultantii serviciului de relatii cu clientii pentru detalii si plasarea unei comenzi.

–––––––

CONTACT:

Telefon – 0740-253-570

Email – office@maboinvest.ro

Adresa: Aleea Vasile Alecsandri 4, Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare