Cum sa ai mereu soarele in casa

Nu-i asa ca ar fi minunat sa ai mereu soarele in casa, sa stea cu tine la masa, sa-ti lumineze noptile si sa-ti faca zilele monotone si ploioase fericite? Stii, iarna, cand Crivatul urla la ferestre si zgaltaie usa din rasputeri sa intre peste tine, sa stii ca ai soarele de partea ta!
Sa-ti incalzeasca fata si mainile, sa-ti faca in zori cafeaua aromata si sa-ti aduca ceaiul la pat, cand nu te poti ridica de durere!

Zambesti neincrezator. Pacat! Soarele tau este mult mai aproape decat crezi. Un gest si va veni la tine in casa, ii daruiesti unul dintre inele de logodna cu pietre pretioase si vei avea soarele la propriu si la figurat in casa!
Aurul inseamna dragoste eterna, putere, sanatate, stralucire, iar sentimentele voastre trebuie sa fie la fel. Alb sau galben el va fi martorul bogatiei voastre sentimentale si nu va fi scos niciodata de pe deget. El va parafraza comuniunea voastra pe viata:parteneri puternici, loiali pana la sfarsit de cale.
Dar si rubinul completeaza valorile. Piatra a iubirii si a loialitatii, el completeaza ceea ce soarele reuseste sa faca in vietile voastre: lumineaza, apara si inspira.
Sa fiu mai explicit! Daca vrei soarele in casa ta in permanenta, intra curajos pe site-ul magazinului Jomaz.ro si alege un inel de logodna din aur cu rubin: inelul este din aur galben de 14k, avand greutatea de 2.34 gr, si o piatra centrala din rubin natural, de culoare rosu-violaceu, semitransparenta, fatetat rotund, de cca 0.50 ct, pe masura ei.
Vezi ca va sosi la domiciliu, insotit de certificatul de garantie si valoare. Cere-o in casatorie si pune-i inelul pe deget si povestea voastra de iubire va avea un final fericit. Doar nu ai crezut ca ma refer la soarele de pe cer? Iti imaginezi ce ai pati sa stai cu el la masa???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare