Cum sa procedezi daca esti in tranzit prin bucuresti si ai o avarie

CUM SA PROCEDEZI DACA ESTI IN TRANZIT PRIN BUCURESTI SI AI O AVARIE

Bucurestiul este un oras iubit de unii si respins de altii, este un oras al vitezei si al traficului auto agitat. Bucurestiul este orasul tranzitat de unii si ocolit de altii. Este un oras al surprizelor de orice fel.

IMG 20170526 WA0005

Esti in tranzit prin Bucuresti si ai o avarie

Subiectul este cam dur, dar va popunem acest caz ipotetic. Cine si-ar dori ca in drum spre munte sau spre mare sa se confrunte cu neplaceri legate de automobilul personal?

Si totusi ai o avarie, chiar daca nu o poti identifica pentru ca nu ai cunostinte de mecanica sau de electronica auto. Este intelept sa nu fortezi si sa nu iti continui drumul atunci cand martorii din bord iti semnaleaza ca exista o problema. Te gandesti cum sa ajungi la un service auto unde automobilul sa fie supus unei diagnoze si defectul sa fie inlaturat. Solutia?

Cheama firma de tractari auto Bucuresti

Intr-adevar, sa chemi o firma de tractari auto este solutia cea mai inteleapta, iar tractari auto Bucuresti (http://www.tractamorice.ro) este cea mai buna alegere. Iata o enumerare a motivelor pentru care iti recomandam aceasta firma:

  • Tractari auto Bucuresti poate sa intervina cu maxima rapiditate in raza orasului Bucuresti, precum si a zonelor limitrofe care tin de judetul Ilfov. Daca automobilul tau a suferit o avarie in acest areal, tractari auto Bucuresti poate actiona prompt;
  • Tractari auto Bucuresti ofera asistenta in tractari auto la orice ora, indiferent de zi. Retineti, deci, ca serviciul de tractari poate fi accesat non stop, 24 din 24, 7 zile din 7, indiferent de vreme;
  • Tractari auto Bucuresti are capacitatea de a efectua transporturi, respectiv tractari, pe orice distanta, pe plan national, precum si in strainatate;
  • Tractari auto Bucuresti dispune de experienta, iar serviciile de calitate sunt oferite prin personal specializat. Orice transport al unui autovehicul care a suferit avarii este efectuat in cea mai mare siguranta.

Modul de calcul al tarifelor practicate de tractari auto Bucuresti

Desi o avarie este problema neplacuta indiferent de gradul acesteia, tractari auto Bucuresti este o firma cu servicii de calitate, la preturi convenabile. Tariful este diferentiat in functie de distanta la care se afla automobilul tau si se calculeaza in lei pe km, in sistem dus-intors. Tarifele pentru tractari cresc proportional cu distanta fata de linia de centura a Bucurestiului.

Pentru tarifele practicate in cazul unui transport, respectiv tractare, in strainatate, modul de calcul ramane acelasi, dar moneda de referita este Euro.

Ce sa NU faci daca tranzitezi Bucurestiul si ai inregistrat o avarie

Primul, singurul si cel mai important sfat este sa nu accepti ajutor nespecializat, venit din partea unor binevoitori care apar pe neasteptate in preajma ta. Asigura-ti securitatea bunurilor din masina, a actelor si a altor valori. Binevoitorii vor insista sa iti explice ca o tractare nu este ceva foarte complicat, iar ei au mijloacele necesare.

Evita sa amplifici nivelul avariei printr-o tractare neprofesionista. Daca ai apelat firma tractari auto Bucuresti (http://www.tractamorice.ro), asteapta in liniste si cu incredere sosirea echipajului.

Alte articole Populare