Crearea de site-uri incotro?

Va rog sa scuzati titlul mai putin lipsit de inspiratie doar ca avand in vedere timpurile pe care le traim clar si industria IT va avea de suferit. Aici ma refer la aceasta ramura de creare site-uri prezentare si magazine online. Cred tot mai mult intr-o piata supraaglomerata in care devine tot mai greu sa prinzi un proiect. Foarte multi au invatat rapid cum sa realizezi un site folosind platforma WordPress si un pagebuilder gen Elementor. Nici nu trebuie sa stii vreun limbaj de programare pentru a realiza un site de prezentare.

Realizezi site-ul si il muti live cu modulul Duplicator. La orice postare/cerere de site pe orice grup de Facebook sunt oferte minim 15-20. Clientul are de unde sa aleaga. Avand in vedere situatia asta ca si programator care ai o idee de Php si vezi ca nu mai reusesti sa prinzi proiecte ca inainte cred ca trebuie facut ceva pentru a incasa lunar niste bani. O varianta la care m-am gandit este aceea de creare de templaturi Html dupa un Psd, asta in prima faza. De exemplu poti gasii pe net Psd-uri gratuite sau sa ai un cont premium la un site care ofera asa ceva, gen Freepik.

Daca doresti sa mai acumulezi ceva resurse pentru a invata ai un link aici.

Dupa ce ai realizat asta sunt site-uri internationale unde poti sa i-ti faci cont si sa incerci sa vinzi acolo produsul tau realizat.

Cateva exemple de site-uri sunt:

1. Themeforest.net

2. Mojomarketplace.com

3. Codester.com

4. Creativemarket.com

5. Presscastle.com

6. Templatemonster.com

7. Devitems.com

8. Codegrape.com

9. Templatetoaster.com

10. Gridgum.com

Dupa ce reusesti sa vinzi acel tempalte Html poti invata cum sa realizezi o tema WordPress.

Nu e atat de greu cum poate sa para la inceput. Poti incepe sa faci una generand o tema blank folosind acest link. Una peste alta trebuie sa producem ceva avand in vedere situatia data. Daca aveti vreo idee/propunere legata de acest subiect va rog sa adaugati un comentariu la acest articol.

 

Categoria Php

un comentariu la “Crearea de site-uri incotro?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare