Este piata de creare site-uri suprapopulata?

Este piata de creare site-uri suprapopulata? ca in orice domeniu de activitate concurenta este binevenita.

Ce se intampla cand piata devine supraaglomerata?

Usurita prin care poti creea un site de prezentare sau magazin online folosind in special platforma WordPress a devenit atat de facila incat multi oamnei sau apucat sa construiasca site-uri pentru diferiti clienti. Toti au devenit pseudo programatori peste noapte. Inclusiv eu. Doar ca faceam chestia asta acum 5 ani, intre timp am mai invatat sa si codez. Nimic de condamnat in a face asta acum, asa se invata.

Am stat si am analizat pe diferite grupuri de Facebook gen WordPress Romania cat de aglomerata a devenit acesta piata de creare site-uri folosind aceasta platforma. Easy money cum ar spune o veche cunostinta. La o simpla cerere de realizare site sunt cel putin 30 de comentari cu oferte. Este evident pt. mine ca piata a devenit destul de aglomerata.

Mai sunt si anunturile de pe OLX de creare site la fel de multe si clientii au de unde alege. De exemplu tin minte o cerere a unui client care a dat mesaj la toate anunturile de pe OLX cu creare site sa vada ce oferte primeste. Si a primit raspuns de la toti. Evident la ales pe cel mai ieftin. Welcome to Romanian.

Intrebare: voi ce credeti, a devenit o piata suprapopulata aceasta de creare site-uri pe platforma WordPress?

La o simpla postare sunt peste 30 de oferte.

screenshot www.facebook.com 2020 02 25 17 54 21 721

 

un comentariu la “Este piata de creare site-uri suprapopulata?

  1. Da, e supra populata cu pseudo furnizori de servicii web! După cum știi pt un magazin online sau un site de prezentare ai nevoie de multe lucruri funcționale pt fi cât de ok, Ex: ssl, dns, găzduire pro, tunning php, securitate…..! Clienții și furnizorii OLX au zona lor in piața ! LET Them be!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare