Spoturile led revarsa o lumina divina in locuintele noastre

La lumina divina s-a construit tot ceea ce sa poate admira pe acest pamant si ma intreb daca ea nu a fost cumva si muza primordiala, chiar prima forma de creatiune fiind. Sa dezvoltam! La inceput produci ceva indispensabil vietii si existentei. Apoi cu ajutorul acelui lucru devine posibila continuarea actului de creatie.
Lumina divina eset agreabila, protectoare, naturala si nonagresiva: prezenta ei te asigura ca totul va fi bine si stiu ca nu se face publicitate pornind de la contexte negative, dar limitele existentei umane: nasterea si moartea sunt marcate obligatoriu de borne luminoase.
Cu lumanarea aceea trecerea de la viata spre moarte pare mai sigura si mai usoara. Respiram lumina, ne hranim cu lumina, bem lumina, lucram lumina metaforic si real vorbind.
Tocmai de aceea, oamenii de stiinta au cercetat mult sa ne daruiasca lumina divina in case in noptile lungi si reci de iarna sau in cele palpitante de vara, iar acesta provine de la spoturi led.
O casa luminata cu ajutorul spoturilor cu led este un spatiu armonios, plin de energie pozitiva si creatoare. Ultimele studii au demostrat ca oamenii se pot imbolnavi, cad in depresie si se cearta din cauza luminii de calitate indoielnica. O lumina galben-icterica, slaba induce stari de somnolenta si disconfort. O lumina albastru-electric, agresiva genereaza stari de nervozitate si provoaca disconfort ochilor. Dupa cum bine se stie, cand ochii obosesc apar si durerile de cap si ameteala.
Dimpotriva, lumina spoturilor cu led are caracter calmant, vindecator asupra organismului, sporeste inspiratia si aduce urmatoarele beneficii locuintei:
-nota de originalitate. In timp ce casele celelalte sunt luminate cu becuri clasice sau cu led si veioze, o casa cu acest sistem de iluminare va parea un muzeu raportata la majoritatea. Pe piata, in mod special in cel mai bun si aprovizionat magazin de profil V-tac-led.ro exista 86 de modele care au forme, dimensiuni si culori diferite fiind dispuse pe cele patru pagini la sectiunea spoturi led.
-pretul mare este reflectat de aspectul produselor si de calitatea lor si inseamna diminuarea altor cheltuieli, in concluzie se merita sa dotam casa cu astfel de sisteme.
-durata mare de viata, de la 60 000 de ore la 100 000 de ore, fiind printre cele mai longevive corpuri de iluminat cu led. Evident ca asta inseamna reducerea considerabila a cheltuielilor de intretinere a casei.
-reducerea consumului de energie electrica si a facturii lunare.
Orice om ar trebui sa fie inventiv cu spatiul in care locuieste, sa-l proiecteze original si ca fiind spatiu complet securizat in care isi desfasoara activitatea. Lumina placuta are capacitatea de a crea o atmosfera intima, feerica, a iubirii dezinteresate si a respectului si increderii reciproce. O familei fericita se simte dupa lumina care se vede din casa si de la ferestrele ei. O casa iluminata nobil, original, invadata de lumina divina este un spatiu in care oamenii nu au nimic de ascuns, cu atat mai mult sau mai putin durerea fiindca acesta nu exista.
Sunt fericita ca spoturile led s-au inventat si ca am acces la ele in orice clipa! Sunt fericita ca in casa mea este destula lumina, lumina divina daruita de spoturi led.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare