Clientul sucit

Cănuță, om sucit este o operă literară scrisă de Ion Luca Caragiale. Acest articol nu se refera la opera respectiva ci doar vreau sa imi exprim frustrarea fata de unii dintre clientii care am de a face. In majoritatea cazurilor in care un client are o anumita viziune legata de site-ul pe care trebuie sa il construiesc cand ma apropii de terminarea lui si are alte ideii decat cele stabilite initial atunci chiar nu mai ai asa chef sa colaborezi cu el. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa abandonezi proiectul. Sunt momente cand trebuie sa pui piciorul in prag ca sa zic asa si sa-i spui ca nu e normal sa se razgandeasca dupa ce ai muncit destul pentru designul respectiv stabilit initial. Si asta nu imi place. Obisnuieste-te.

4 comentarii la “Clientul sucit

  1. Am patit. Unul voia sa-i adun toate zonele importante din bucuresti si cand cineva selecta de pe site-ul sau o zona din bucuresti sa ii arate o inregistrare recenta video cu zona. lol. Si dadea maxim 50.

  2. Din pacate sunt multi, insa atitudinea corecta este urmatoarea: sa stabilesti cu ei de la inceput numarul de modificari si taxat in plus. sunt oameni care nu se pricep si nu stiu ce vor 😀

  3. Ioane, ești încă la început, stai să vezi în timp cu câți din ăștia o să ai de-a face. La unii nici nu te vei aștepta. Ai doua variante, fie face o triere drastică încă de la început, fie ajungeți la un compromis. Dacă vrei să-ți meargă afacerea atunci neapărat trebuie să mergi pe a doua variantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare