Despre experienta mea cu unele teme de top de pe Themeforest.

Am avut placerea sa construisc dea lungul timpului diverite site-uri cu cele mai bune teme de pe themeforest. Pot sa confirm cu nu degeaba sunt atat de bine vandute si reusesc sa se mentina in top, calitatea la temele respective chiar merita bani. Sa iau un mic exemplu: Avada. Foarte bine construita, multe optiuni in ea, usor de folosit pagini deja contruite vin sa ajute utilizatorul. O alta tema foarte buna Be. Setarile ei sunt de o calitate excelenta, la fel vine cu pagini preconstruite mai bune si mai multe decat Avada. in concluzie sa faci un site cu ajutorul platformei WordPress devine destul de usor cu mici cunostinte de web design.

3 comentarii la “Despre experienta mea cu unele teme de top de pe Themeforest.

  1. Din experienta pot spune de asemenea ca majoritatea incearca sa ofere extrem de multe chestii pe care nu toti le folosesc insa nu stiu sa incarce fisierele .js necesare doar daca este folosit feature-ul respectiv, acest lucru contribuind la incarcarea mai greoaie a paginii. Eu mi-am luat tema de pe themeforest dar in final a ajuns sa nu mai semene cu cea cumparata, am modificat-o si am optimizat-o foarte mult.

    Ce-i drept, sunt si care-s excelete. Chiar acum lucrez cu una de la mvpthemes.

  2. Am lucrat multa vreme cu WordPress-ul si cunosc o multime de teme, mai ales de pe themeforest. Am intalnit o multime de teme simple, bine scrise si ieftine, care chiar merita sa dezvolti un site cu ajutorul lor. Am intalnit si teme complexe, scrise prost. Acum folosesc doar teme gratuite si le dezvolt eu, e mai simplu pentru mine, dar si mai ieftin pentru un client.

  3. Eu zic totusi ca in functie de profilul site-ului pe care vrei sa-l faci, poti sa alegi si ce platforma sau tema alegi. Eu daca am avut de facut site-uri cu continut static, site-uri de prezentare, am ales template-uri html5 sau le-am facut eu in php.. altfel.. daca a fost vorba de site-uri cu continut dinamic, magazine online, bloguri, sau astfel de site-uri, atunci.. este nevoie de WordPress si teme premium.. dar nici intr-un caz o tema care sa ingreuneze incarcarea site-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare