Motivul pentru care am cumparat Licenta la Windows 8.1

Pentru cei care nu stiti inca (nu ca ar interesa pe cineva in special) am achizitionat o licenta de Windows 8.1. asta dupa cevecinul meu a facut acelasi lucru in urma cu 2 saptamani. Am functionat un timp de vreo 6 luni pe linux chiar mi sa parut mai mult decat ok. Acum sa spun si motivele pentru care am facut asta. Am vrut neaparat sa scap de licenta de pe net, binenteles ca nu puteam sa beneficiez de eventualele update-uri. Mai ales ca am citit de noul update la Windows 10. Foarte stabil, fara erori, se misca excelent la cei 4gb de ram. Daca aveti bani recomand sa treceti pe original se merita…

windows8.1

6 comentarii la “Motivul pentru care am cumparat Licenta la Windows 8.1

 1. Acum doua saptamani, am avut mari probleme cu laptopul de pe care lucrez, asa ca, am mers la un service IT sa imi reinstaleze sistemul de operare (pe care nu l-am schimbat de aproximativ doi ani de zile). Totul bine si frumos, imi reinstaleaza sistemul de operare, vin acasa cu laptopul si constant ca am platit 120 de lei pentru o reinstalare de Windows, degeaba, deoarece era fara licenta, adica copiat, furat, piratat. Acum recent am trecut pe Linux, dar slabe sanse sa raman, ma voi gandi si eu la achizitia unei licente Windows 8.1, am vazut ca se instaleaza usor, fara batai de cap, fara prea multe cunostinte.

 2. Din ce am citit in ultimele zile am inteles ca ai fi primit update la windows 10 si fara licenta, dar doar pentru o perioada limitata de timp…oricum, mai bine cu licenta ptr ca primesti toate update-urile.
  Eu pe desktop am ubuntu momentan (am tot schimbat distributiile…), iar pe laptop windows 8.1 cu licenta, dar nu prea ma incanta noua interfata din windows 10 (din ce am vazut in tehnical preview…).

 3. Stimati,

  Mediagalaxy vinde lap-top-uri cu windows 8.1 preinstalat.

  Nimic nou nu?

  O fac insa fara sa informeze explicit ca licenta este limitata (in timp).

  Am sa incerc sa vad cum functioneaza sys romanesc. Adica daca protectia consumatorului reactioneaza cumva.

  Va tin la curent.

 4. Eu mi-am luat de pe G2A, însă cred că mi-am cam luat o mică țeapă… Mai cercetez un pic, și dacă se dovedește că mi-am luat țeapă, o să-mi iau și eu de pe eMAG 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare