Carrier – producator de sisteme de aer conditonat

Construit in baza invenției lui Willis Carrier privind aerul condiționat modern, în 1902, Carrier este lider mondial în soluții de încălzire, aer condiționat și refrigerare. Construieste în mod constant istoria inovației demonstrate cu produse și servicii noi care îmbunătățesc confortul și eficiența globală.

INVENȚIA CARE A SCHIMBAT LUMEA

În 1902, Willis Carrier a rezolvat una dintre provocările cele mai evazive ale omenirii, controlând mediul interior prin intermediul aerului condiționat modern. Invenția sa a cuprins nenumărate industrii, promovând productivitatea globală, sănătatea și confortul personal.

Astăzi, inovațiile purtătoare se găsesc pe tot globul și în aproape fiecare aspect al vieții de zi cu zi. Creaza medii confortabile și productive, indiferent de climă. Proteaza aprovizionarea globală cu alimente prin păstrarea calității și prospețimii produselor alimentare și a băuturilor. Pastreaza sănătatea și bunăstarea, asigurând transportul și livrarea corespunzătoare a bunurilor medicale vitale în condiții exacte. Ofera soluții, servicii și educație pentru a conduce mișcarea ecologică a clădirii.

Acestea marchează doar cateva moduri în care Carrier lucrează pentru a face lumea un loc mai bun de a trăi, de a lucra și de a distra.

LIDER NATURAL

De la bun început, Carrier a fost un lider natural. Nu doar pentru faptul că a creat un produs complet nou și inovator, dar pentru că, așa cum a făcut-o, a stabilit standardul în responsabilitatea față de mediu.

Începând cu anul 1994, a condus industria în faza de eliminare a agenților frigorifici care diminuează stratul de ozon, introducând în același timp multe dintre cele mai eficiente sisteme de încălzire, de aer condiționat și de refrigerare Carrier din lume.

Conservarea mediului și protejarea resurselor naturale finite ale lumii noastre este un principiu central al afacerii . Recunoașterea importanța vitale a menținerii unui echilibru responsabil între confortul pe care îl creeaza astăzi și lumea în care trăim mâine.

Intampinarea NEVOILOR CLIENȚILOR

Carrier oferă soluții globale într-o gamă largă de aplicații în domeniul încălzirii, aerului condiționat, răcirii și în afara acesteia.

Alte articole Populare