Birouri rapide

Acum ceva timp am deschis o firma care se ocupa de logistica. Este vorba despre o casa de expeditii internationale. Pentru ca am avut posibilitatea de a face o investitie mare, am cumparat propriile masini de transport, de la dube pentru transporturi mici, pana la camioane pentru transporturi de mare tonaj. Am creat si un garaj la sediu, unde am angajat proprii mecanici pentru reparatii si pentru mentenanta autovehiculelor. Aveam nevoie insa si de o caldire de birouri. Pentru ca eram presat de timp, nu puteam sa demarez lucrarile de constructie pentru o cladire cu o astfel de utilizare. Pentru asta erau necesare si mai multe autorizatii ca pana acum. Asa ca am apelat la o alternativa convenabila ca pret, ce nu presupune birocratie multa si este la fel de functionala.

Pentru ca lucrasem in strainatate, in acelasi domeniu, vazusem acolo foarte multe birouri din containere. Aceste containere sunt create special, din prefabricate si sunt izolate corespunzator pentru a asigura temperaturi optime, atat pe timpul iernii cat si pe timpul verii. Pentru aceasta optiune am subscris si eu.
Am contactat firma cabine-containere.ro, lider national in domeniul constructiilor industriale pe structura usoara. Aceastia aveau exact ceea ce imi trebuia pentru birourile administrative ale firmei mele. Un container oferit de aceasta firma contine toate dotarile si utilitatile unui birou normal, adica: instalatii electrice si instalatii speciale pentru reteaua de telefonie, prize, cabluri, sisteme de iluminat de orice fel, instalatii pentru incalzire, cutii de siguranta. Un astfel de container este construit pe o structura de otel. Peretii de pe partea din exterior sunt de tip panouri sandwhich. Asta inseamna ca sunt pereti placati cu tabla galvanizata, destul de generoasa ca si grosime si sunt izolati cu spuma polistiren.

In plus, datorita materialelor folosite, acest tip de pereti sunt rezistenti si la incendiu. Un alt plus al peretilor de tip sandwich il reprezinta nivelul ridicat de termoizolatie dar si hidroizolatie, lucru pe care l-am amintit mai sus. Astfel, consumul energetic este unul optim. Pentru acoperis se foloseste tabla trapez galvanizata, izolata cu vata minerala si tavanul este placat cu lambriu PVC. Acoperisul are inclusiv canale ce permit scurgerea apei de ploaie. Nici tamplaria usilor si ferestrelor nu este mai prejos, aceasta fiind fabricata din profile PVC.

Acest tip de containere sunt usoare si se transporta rapid si in cele mai bune codnitii. In plus, au locuri speciale pentru grupul sanitar. Pentru ca tot am comandat si birouri si gruprui sanitare, am hoatart sa comand si un container special pentru bucatarie, deoarece cunosc nevoia angajatilor dar si a mea de a bea o cafea sau de a face un sandwich. Pentru ca era posibil, am ales ca birourile sa fie cu etaj. Astfel, in cel mai scurt timp, am avut birouri dotate exceptional si montate intr-un timp record.
Cand angajatii mei au venit la lucru au fost, pur si simplu, uimiti sa vada cat de bine arata acestea. Normal, fiind director, nu m-am abtinut de la a-mi comanda si un bonus: un birou mai special doar pentru mine. Pot sa ma declar extrem de multumit de colaborarea cu firma cabine-containere.ro sid e rezultatul obtinut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare