Ovb mediaza obtinerea asigurarii de viata cu riscuri zero din partea asiguratului

Intotdeauna cand o persoana isi face o asigurare de orice tip se intereseaza in principal care este riscul sa isi piarda banii. Exista firme de asigurari care pun 1001 de conditii si le prezinta celor care doresc o asigurare riscurile la care sa se astepte.

OVB Romania asigurari de viata a introdus pe piata din Romania o asigurare de viata fara riscuri pentru asigurat si cu obligatii mari si diversificate pentru asigurator.
Asiguratului ii revine sarcina simpla de a achita suma lunara prevazuta in contract si atat. Nu are nimic altceva de facut, decat sa culeaga roadele asigurarii, in functiei de situatie.
Nu trebuie sa ne temem sa analizam toate posibilitatile, fiindca multe persoane fac acesta asigurare de dragul celor apropiati, sa le asigure viitorul in cazul in care vor trece in nefiinta.
Sa fim deci cat se poate de deschisi si sa analizam toate oportunitatile pe care le ofera polita de asigurare in situatii nefericite sau fericite!
1. In caz de deces, familia va primi suma prevazuta in asigurare, iar daca se impune repatrierea funerara internationala, tot asiguratorul deconteaza cheltuielile firmei de pompe funebre insarcinate cu acesta operatiune complexa.
2. In cazul pierderii totale sau partiale a capacitatii de munca, asiguratul va fi sustinut material sa faca fata situatieii. El va primi lunar o suma care sa ii permita supravietuirea si va fi scutit sa mai achite suma lunara aferenta asigurarii pe care o achita constiincios pana in acel moment.
3. In cazul in care nu se intampla nimic rau pana la implinirea termenului prevazut in contractul de asigurare, fericitul posesor al politei isi primeste banii inapoi. Ajungem la concluzia ca in afara de ajutoarele primite de asigurat sau de catre familia acestuia in caz de nenorocire, asigurarea poate fi si un mod eficient de economisire.
Abia acum inteleg de ce timp de 40 de ani acesta companie de asigurari a reusit sa satisfaca 100% peste 30 de milioane de clienti din lumea intreaga si se afla in plina scensiune pe piata de profil din Romania dupa cei 12 ani de experienta. Cine nu ar fi multumit cu o asigurare complexa care sa ia in calcul si pericolele, dar si perioadele de liniste totala si sa ofere clientului numai avantaje?
Chiar in acest moment citesc opiniile clientilor si inteleg exact care este reteta succesului in asigurari:
„Am recurs la o asigurare facultativa de sanatate, cu toate ca aveam una de la stat) pentru a urgenta o investigatie pe care trebuia sa o fac repede. Datorita celor de la ovb Romania care au mediat cea mai buna asigurare de sanatate pentru mine, am facut investigatia urgent, iar suspiciunile medicale s-au dovedit nefondate. In prezent sunt sanatoasa, dar nu renunt la asigurarea mea care m-a ajutat sa depasesc mai usor clipele de asteptare incordata a verdictului medical” (O.T.)
”Astazi am primit banii stabiliti in contractul de asigurare, fiindca, multumesc lui Dumnezeu, sunt in viata si nici nu m-am imbolnavit. Planuiesc sa imi iau nepotul si sa ma dus intr-o excursie in jurul lumii impreuna cu el”(A.P).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare