Lasa o impresie buna in localul tau

Una dintre primele reguli pe care barul sau restaurantul tau trebuie sa o indeplineasca, este ca, de fiecare data, clientul sa gaseasca servetele pe masa, la tejghea, hartie igienica la baie si prosoape de maini din hartie.

Este foarte improtant ca localul sa indeplineasca aceste conditii, deoarece va lasa o impresie buna clientilor.

Pentru barul meu eu folosesc produsele Tork care sunt comercializate pe site-ul Sanito.ro,

Acestia comercializeaza o multime de dezinfectanti si detergenti profesionali printre care si produse din hartie Tork.

Produsele din hartie Tork sunt mult mai eficiente decat restul pe care le-am incercat ani la rand. In primul rand, produsele din hartie de la Tork, absorb apa mult mai repede si pot sa retina mai mult decat restul servetelelor.

Personal sunt foarte multumit de aceste produse, deoarece clientii mei nu s-au plans niciodata iar hartie am intotdeauna din belsug.

Aprovizionarea corecta a unui bar cu hartie este foarte importanta, deoarece intra in obligatiile patronului de a mentine curatenia in orice moment.

Igiena la locul de munca este esentiala pentru cei care doresc sa patrunda in acest tip de business, deoarece controalele sunt foarte riguroase si amenzile usturatoare. De aceea, prefer sa investesc in produsele de pe magazinul Sanito.ro, deoarece am dublu avantaj.

  • Reusesc sa mentin o atmosfera placuta datorita localului mereu curat, care imi asigura clienti fideli dar si clienti noi

  • In cel de-al doilea rand, in felul acesta barul va respecta legile in vigoare ce privesc igiena in locuri unde se servesc alimente si bauturi.

Sanito.ro este site-ul de incredere la care apelez de fiecare data cand am nevoie de produse pentru curatarea la nivel profesional. Firma detine o experienta de peste 12 ani in acest domeniu, fiind furnizori de produse pentru curatare si dezinfectare pentru cele mai importante companii din Romania si nu numai. In ultimul timp, o multime de utilizatori casnici prefera produsele de pe Sanito.ro datorita calitatii superioare si a preturilor foarte accesibile.

Gama lor de detergenti pentru curatarea pardoselii si gelul dezinfectant Tork curata in profunzime barul si mirosul este ca intr-o farmacie. Orice local care se respecta, va folosi doar cele mai bune produse pentru a oferi clientilor un grad de igiena ridicat si conditii la standarde inalte.

Tork ofera si o gama variata de odorizante de camera care sunt mereu bine venite pentru a aduce o mireasma placuta in special pentru locurile aglomerate. Odorizantele Tork pot fi achizitionate in trei arome principale: de citrus, aroma florala si cu aroma de fructe tropicale.

Eu folosesc odorizantele Tork in functie de sezon, de exemplu primavara folosesc o aroma proaspata florala pe care clientii o prefera in mod special. Vara folosec odorizantul cu aroma de fructe tropicale, deoarece este sezonul cald care aduce aminte de locurile exotice iar in timpul sezonului rece prefer un odorizant de citrus, deoarece mentine o atmosfera placuta de prospetime.

Recomand produsele comercializate pe site-ul Sanito.ro, deoarece acesta detine o gama completa de produse pentru curatarea casei si accesorii de menaj de inalta calitate, iar produsele Tork sunt printre cele mai apreciate. 

Si nu uitati, produsele de hartie precum Prosoape hartie derulare centrala Tork sunt ideale pentru baia dumneavoastra.

Alte articole Populare