Alegerea pompei submersibile

Ca furnizor al unei game largi de echipamente electro-mecanice de înaltă performanță precum si de intreaga gama de pompe submersibile va oferim cateva informatii despre pompe.

Pompele reprezintă 10% din consumul mondial de energie electrică, cifră care ar putea fi redusă dacă mai multe pompe au fost controlate de unități de viteză variabilă.

Un sistem modernizat de pompe care funcționează la o eficiență optimă are un timp de recuperare cuprins între unu și cinci ani. Pentru întreprinderile cu o viziune pe termen lung, această investiție este o decizie clară. Peste 20% din puterea consumată de motoarele electrice din Europa este utilizată pentru a acționa pompele. Industria chimică este un utilizator imens de pompe, iar un studiu realizat în Germania arată că există o medie de 1,25 pompe pentru fiecare angajat din sector.

În cazul instalării sistemelor de pompare eficiente din punct de vedere energetic la nivel mondial, consumul global de energie electrică ar putea fi redus cu 4%.

Este clar că implicațiile financiare grave ale unui sistem ineficient de pompare depășesc cu mult costul unui upgrade sau al investiției în echipamente noi. Deci, dacă doriți să faceți sistemele dvs. de pompare mai eficiente din punct de vedere energetic și să economisiți bani, este foarte important sa alegeti sa lucrati cu profesionisti deoarece astfel veti putea micsora costurile sau macar sa le tineti sub control.

O echipa de profesionisti care se ocupa cu montarea pompelor submersibile va stii cu siguranta ce aveti dvs. nevoie. Ei se for ocupa de proiect, de achizitionarea pompei si ale altor acesorii. Este bine de retinut ca la achizitionarea unei pompe submersibile de calitate trebuie sa aveti asteptari precum protectia motorului, rezistenta ridicata la abraziune si o intretinere usoara. Apeland la o firma specializata in montarea de pompe submersibile nu aveti cum sa dati gres in ceea ce priveste planurile dvs. Apeland la profesionisti veti beneficia de rezultate profesionale.

Alte articole Populare