Importanta unui inel de logodna

Simți ca ziua cea mare se apropie? Probabil că simțiți că inima bate mai greu în timp va inchipuiti imaginea momentului. El îngenunchează, vă pune un inel de logodnă pe deget și vă pune întrebarea.

Toate detaliile contează cu această ocazie: starea de spirit, muzica, atitudinea sa. Dar lucrul care vă va capta ochii și vă va opri inima va fi inelul. Această mică bucată de bijuterie pare să aibă o valoare care depășește compoziția sa.

Stim cu totii ca acest inel de logodna are o istorie. Unii spun că ideea unui inel de logodnă merge mult înapoi în timp. Aparent, a început cu egiptenii vechi. Ei credeau că degetul pe care trebuia să fie purtat această bijuterie avea o venă conectată direct la inimă. Prima dovadă documentată a inelelor de logodnă provine din secolul al XV-lea. Apoi, arhiducele Maximilian al Austriei a oferit Mariei de Burgundia un inel de ur cu diamant pentru a-și arăta dragostea și angajamentul

Cel mai scump inel de logodna Aramis cu diamante de pe planeta noastră este Diamond Diamond Ring, vândut în 2013 pentru 9,49 milioane de dolari.

Lunile cheie ale anului

Probabil v-ați gândit: ziua de Valentine, nu? Ei bine, adevărul este luna cea mai populară de a face o propunere si de a oferi un inel este decembrie.

In aceasta luna există o întreagă atmosferă magică care se clădește în jurul Crăciunului și Revelionului. Îi ajută pe oameni să se deschidă și să vadă lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Tipuri de inel

Prima formă si cea mai apreciată a unui inel este „diamantul tăiat rotund”. Al doilea este „inelul cu diamante taiate stil printesa”. În ceea ce privește cele mai populare metale folosite, aurul alb și platina sunt preferatele.

Potrivit unei renumite companii de planificare a nunții, mai puțin de jumătate dintre femeile care au fost cerute in casatorie au apreciat inelul de logodna primit. Aceasta este o veste trista. Oamenii ar trebui să lucreze mai mult pe cunoașterea dorințelor celor dragi.

În trecut, alegerea inelului era o sarcină dedicată barbatului. Trebuia să cunoasca gusturile viitoarei mirese pentru a-i cumpăra un inel. În plus, acest mister era foarte important pentru doamne, o surpriza pe care femeile păreau să o aprecieze. Lucrurile s-au schimbat. Acum, peste 50% dintre domnii implică prietena lor în selectarea inelului.

Cu excepția cazului în care utilizați inelul de logodnă ca inel de nuntă, este mai bine să le achiziționați împreună, atat verigheta domnului cat si cea a doamnei. În acest fel, vă puteți asigura că se potrivesc împreună și fac o impresie echilibrată.

Alte articole Populare