Alegerea celor mai performante cuptoare patiserie profesionale pentru afaceri de succes!

CUPTOARE PATISERIE

In industria alimentatiei publice, patiseriile, brutariile si restul afacerilor care isi asigura profitul din vanzarea zilnica a unui numar mare de produse, conteaza foarte mult randamentul generat de echipamente cu care se lucreaza. Astfel, tipologia si numarul de cuptoare patiserie necesare cerintei de productie vor face o diferenta in modul de functionare al afacerii pe care o administrati, facilitand in acelasi timp responsabilitatile zilnice ale angajatilor.

Cuptoare patiserie cu convectie – gatirea rapida si uniforma a preparatelor de panificatie si patiserie

Tehnologia integrata a cuptoarelor cu convectie plaseaza aceste echipamente in topul celor mai populare cuptoare profesionale comercializate pe piata.

– Descrierea tehnica a acestor cuptoare patiserie cu convectie:

In componenta lor, cuptoarele cu convectie au integrat un ventilator care permite circulatia aerului cald pentru coacerea uniforma a alimentelor. Gratie acestei tehnologii, cuptoarele cu convectie asigura prepararea rapida in comparatie cu alte tipuri de cuptoare.

Fiecare afacere din domeniul alimentatiei publice prezinta caracteristici unice de functionare si strategii personalizate de comercializare. In functie de capacitatea de lucru implicata de activitatea zilnica dezvoltata in cadrul companiei administrate, va puteti orienta catre cuptorul sau cuptoarele de panificatie cu convectie potrivite si anume:

–       Motorizare si ventilatie: modele cu 2 motoare cu inversor de sens si doua ventilatoare; modele de cuptoare patiserie cu 3 motoare cu inversor de sens si 3 ventilatoare si cuptoare cu un singur motor cu inversor de sens.

–       Capacitate de preparare:  modelele permit coacerea alimentelor dispuse pe 4, 6, 10,16 sau 20 tavi;

–       Alte detalii tehnice: control manual sau electronic, umidificator cu programare manuala sau automata.

– Care sunt tipurile de afaceri care necesita astfel de echipamente?

Un cuptor patiserie cu convectie este o alegere potrivita pentru mai multe aplicatii din domeniul industriei alimentare, precum cele de patiserie si brutarie, dar si pentru supermarket-urile care furnizeaza zilnic un anumit numar de produse de patiserie si brutarie, precum si pentru cafenelele si restaurantele care doresc sa ofere un meniu complet preparat in cadrul bucatariei proprii, intr-un timp scurt, conform multiplelor comenzi in zilele aglomerate. Avantajul principal al acestor cuptoare patiserie este acela ca pot fi achizitionate atat pentru bucatariile mici si medii, cat si pentru cele cu un numar mare de comenzi primite zilnic.

Cuptoare patiserie si panificatie – o alegere practica pentru orice buget

Compania Luxor, pune la dispozitia clientilor interesati, prin intermediul platformei online www.vitrine-frigorifice.com/  o gama diversa de aparatura pentru conservarea, prepararea si prezentarea alimentelor – echipamente necesare desfasurarii optime a oricarei afaceri din domeniul alimentatiei publice. Gama de cuptoare de patiserie si panificatie cuprinde modele de diferite dimensiuni si capacitati, pentru a acoperi necesitatile reale ale restaurantului, brutariei sau patiseriei administrate, reprezentand o optiune functionala incadrata in orice tip de buget.

Accesibilitatea si disponibilitatea din stoc asigura demararea activitatii de vanzare cat mai rapid posibil, fie ca este vorba de utilarea totala a bucatariei unei locatii noi sau doriti sa optimizati aparatura existenta, respectiv diversificarea optiunilor de preparate si eficientizarea procesului de productie.

Echipamentele profesionale de inalta calitate prezinta beneficii si pentru angajati, acestia putand opera facil si in conditii sigure aparatura de ultima generatie.

Solicitati produsele si serviciile de montaj prestate de specialistii companiei Luxor prin contact telefonic sau prin email. Consultantii specializati va vor prezenta optiunile disponibile si va vor transmite o oferta de pret conform cererii de achizitie inaintate in momentul comenzii.

Explorati online catalogul www.vitrine-frigorifice.com si selectati unul dintre echipamentele prezentate in gama cuptoarelor de  patiserie, care sunt extrem de versatile si se adapteaza rapid activitatii desfasurate, respectiv tipului de preparate coapte.

Alegerea ta te reprezinta, asa ca alege Luxor!

––––––––––––––––––––-

Consultanta si comenzi:

Telefon – 0751 128 831 / 0234 58 14 76

Mail – office@vitrine-frigorifice.com

Adresa Showroom Luxor – Str. Stefan cel Mare, Nr. 11, Bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare