Afterschool sector 1 – partenerul de nadejde a copilului tau

La Afterschool Sector 1 copiii iau parte la programul de invatare prin modalitati moderne, fiind atrasi astfel sa descopere lucruri noi cu implicare si entuziasm. Salile unde isi vor face temele sunt dotate cu materiale didactice corespunzatoare unde pot participa activ la activitatile educationale. Copiii acumuleaza cunostinte noi si isi dezvolta personalitatea in mod armonios sub atenta indrumare a cadrelor didactice cu o pregatire temeinica. Noi suntem cei responsabili pentru dezvoltarea abilitatilor de care dispune copilul dumneavoastra de aceea suntem mereu atenti sa descoperim tot ceea ce au ei au mai bun.

De asemenea, ne indreptam atentia in mod constant asupra nevoile scolarilor, fiind mereu pregatiti sa facem fata unor noi provocari. In timpul liber organizam activitati si jocuri didactice, care sa le stimuleze imaginatia dar sa le aduca si un plus de informatie pentru imbogatirea cunostintelor generale.In cadrul Afterschool Sector 1 copiii pot lua parte la programe culturale, sportive, cluburi de limbi straine si de stiinte dar si ateliere practice unde le sunt valorificate calitatile si abilitatile.

Cadrele didactice de aici isi desfasoara activitatea zilnica in functie de cerintele si necesitatilor copiilor dumneavoastra si depun eforturi considerabile pentru a re ridica la nivelul asteptarilor celor care isi pun toata increderea in noi. Prin urmare, garantam copiilor suport la teme, le oferim un cadru prietenos unde sunt mereu in siguranta si le asiguram o alimentative sanatoasa, pentru a se dezvolta cat mai frumos. De asemenea, aici isi pot petrece timpul liber ramas intr-un mod placut, distrandu-se si recreandu-se alaturi de copiii de aceeasi varsta.

 Afterschool Sector 1 – o lume fantastica

Afterschool Sector 1 are program de functionare prelungit, tocmai pentru a veni in sprijinul celor care au nevoie de un ajutor specializat.Aici copiii pot participa si la activitati optionale cum ar fi  excursii, tabere, serbari, ateliere creative sau petreceri aniversare, unde se se vor distra si vor petrece clipe de neuitat.

Afterschool Sector 1 – pentru nevoile scolarilor

Afterschool Sector 1 a fost special creat pentru copiii care frecventeaza cursurile scolii primare. Acestia sunt urmariti indeaproape de invatatori cu o experienta remarcabila in domeniu care pun mare accent pe lucrul individualizat pentru efectuarea temelor cu constinciozitate pentru ziua urmatoare. Timpul alocat efectuarii temelor difera in functie de nevoile specifice fiecarui copil in parte si de tipul de activitate pe care il intreprind, insa noi suntem aici sa-i sprijinim indiferent de situatie.

Efectuarea temelor are loc sub supravegherea si indrumarea permanenta a cadrelor didactice care ofera ajutorul necesar tuturor copiilor. Scopul nostru este sa le asiguram copiilor dumneavoastra un mediu prietenos in care sa se simta cat mai bine si sa fie in siguranta deplina. Aici este locul ideal unde acestia pot sa-si consolideze cunostintele necesare pentru scoala, care sa-i pregateasca mai tarziu pentru viata.  Programul nostru se desfasoara in functie de necesitatilor copiilor pentru ca vrem sa le oferim sansa sa-si dezvolte personalitatea in mod armonios si sa-si descopere astfel pasiuni noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare