Easeus aduce solutii ingenioase pentru a nu pierde datele de pe vechiul Iphone

Solutia ingenioasa prezentata de echipa celor de la Easeus se numeste MobiMover un software ce pooate fi descarcat direct de pe site-ul lor.

Ce face acest software?

Permite transferul de data intre un computer Mac si Iphone 8/8 Plus/X, de asemenea transferul de informatii dintre un Iphone 8 si updatul sau de 8Plus sau Iphone 8 X.Acesta este un software foarte eficient de transferat data intre dispozitive ce folosesc sistemul iOS.

Printr-un singur click veti putea sincroniza o gama destul de mare de fisiere precum contacte, mesaje, note, calendare, mesagerie vocală, carți, Safari Bookmark & history, fotografii, video, tonuri de apel, liste de redare, mesaje vocale.

Aceasta functie pe care softweare-ul o indeplineste este compatibila intre Iphone-urile 8/Plus/X.

O modalitate cu adevart rapida si sigura de a-ti securiza datele de pe vechiul Iphone pe versiunea mai imbunatatita din gama Iphone 8 Plus si Iphone 8 X.

Software-ul de la MobiMover este gratuit de pe pagina lor oficiala dar poate fi achizitionata si versiunea Pro pentru o suma modica beneficiind de mai multe optiuni.

Versiunea “Pro” a freeware-ului, care, in mod realist, este mai degraba un serviciu tehnic, deoarece singurele beneficii pe care le poate vedea in graficul online sunt actualizarile pe parcursul vietii ale programului, alaturi de suportul tehnic. Eu personal nu stiu cat de mulți oameni vor merge pentru acest lucru ca publicul tinta este bun-savvy techch, astfel incat nu va avea nevoie intr-adevar acest lucru. Cu toate acestea, daca aveti nevoie de acest suport tehnic, atunci este intotdeauna disponibil.

Site-ul web are un chat live, permitand utilizatorilor care au platit pentru serviciul pro sa beneficieze de asistenta tehnica, astfel incat aceasta sa fie mult mai buna decat sa astepti pe un telefon, aici ar fi si intrebari despre intrebarile pre-cumparare. Am gasit cateva dintre limbile engleza si gramatica folosite pe site-ul lor fiind discutabile, dar acest lucru nu ar trebui sa fie prea mult de o problema, deoarece este putin probabil sa fiti pe site-ul de mult timp.

Salut și bine ai venit pe acest blog!

Eu sunt Bucur si acesta este blogul meu in care vei gasi articole in majoritatea lor despre Programare web Front-end si un pic de back-end.

Iată cum mă poți contacta:

Ai o intrebare? nu ezita sa ma contactezi.

Vei primi un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

    Numele tau (necesar)

    Email (necesar)

    Subiect

    Mesaj

    Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.