5 motive pentru a angaja o firma specializata in reparatii chillere

reparatii chillere

Oricat de mult ne-am dori ca aparatura sa functioneze cu eficienta maxima in permanenta, utilizarea regulata poate duce la uzura si la defectiuni. Daca afacerea ta detine sau foloseste in mod regulat o unitate de racire, atunci cu siguranta la un moment dat vei avea nevoie de ajutorul unei firme ce se ocupa cu reparatii chillere.

O astfel de firma ofera servicii precum curatarea, repararea si testarea racitoarelor pentru a se asigura ca aparatele sunt in stare buna de functionare. Iata motivele pentru care ar trebui sa iei in considerare colaborarea cu o firma specializata in reparatii chillere!

Asigura mentinerea calitatii

Cum spuneam, datorita utilizarii constante a acestor aparate de racit pot aparea probleme, care daca nu sunt rezolvate repede, pot afecta productia sau alte procese pe care te bazezi.

Cand angajezi o firma specializata in mentenanta unor astfel de aparate, ai siguranta ca vei minimiza riscul de aparitie al defectiunilor.

Acces la experti in domeniu

Cand apelezi la experti in reparatii chillere, ai garantia ca acestia isi vor folosi toate cunostintele si experienta acumulate de-a lungul timpului. Acesti tehnicieni se vor ocupa in mod profesionist de intretinerea racitorului, reducand in acelasi timp si pericolul unor defectiuni ulterioare.

Garantia folosirii echipamentului potrivit

Racitoarele comerciale sunt aparate costisitoare. In acest caz, asigura-te ca reparatia acestuia nu se va face folosind improvizatii. Angajarea unei firme specializate in reparatii chillere ofera garantia ca va fi folosita doar aparatura profesionala de cea mai inalta calitate.

Te ajuta sa economisesti

O firma ce repara aparatura de racire se poate ocupa si cu intretinerea de rutina a acesteia. Astfel chillerul intreprinderii tale va functiona optim, fara defectiuni.

Inlocuirea unui racitor poate fi destul de costisitoare si poate afecta bugetul companiei tale. Colaborarea cu o firma de reparatii chillere iti ofera garantia ca aparatul tau va functiona eficient, ceea ce te ajuta sa salvezi sume importante de bani.

Te invata cum sa iti supraveghezi aparatura

O firma specializata in reparatii chillere iti ofera indrumarea necesara pentru a-ti verifica singur aparatura, astfel incat aceasta sa functioneze optim si sa apelezi la tehnicieni doar in cazul unei urgente.

Mai jos avem o lista generala de verificare pentru intretinerea chillerelor. In functie de tipul de aparat pentru racire folosit in intreprinderea ta, caracteristicile cheie ale acestei liste pot varia.

Pentru racitoarele care functioneaza cu apa:

  • Inspectia tuturor intrarilor si iesirilor de apa pentru scurgeri trebuie facuta frecvent;
  • Toate componentele unitatii trebuie inspectate, inclusiv nivelul de ulei, scurgeri, vibratii anormale si fluctuatii ale temperaturii;
  • Racitoarele cu filtru trebuie verificate pentru a nu se infunda din cauza impuritatilor.

Pentru racitoarele care functioneaza cu aer:

  • Bateriile de racire trebuie inspectate pentru eventuale deformari si semne de coroziune;
  • Clapetele de aer pentru retur si aer proaspat trebuie verificate si calibrate;
  • Bateriile condensatorului trebuie inspectate pentru scurgeri, coroziune si zone deformate sau blocate.

Exista o multime de motive pentru care ar trebui sa colaborezi cu o firma specializata in reparatii chillere. Daca iti faci griji cu privire la performanta, longevitatea si siguranta aparatului tau de racire ar trebui sa iei in considerare colaborarea cu specialistii ServiceFrigOnline. Procedand astfel ai garantia ca aparatura ta va functiona fara probleme multi ani de acum inainte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare