Cele mai frecvente probleme in cazul termopanelor si cum le rezolvam eficient

reparatii termopane

In ciuda faptului ca termopanele sunt considerate a fi foarte durabile si rezistente, trebuie spus ca datorita utilizarii zilnice, pot aparea anumite defectiuni sau probleme odata cu trecerea timpului. Este adevarat ca pentru a preveni problemele si defectiunile, cea mai la indemana solutie o reprezinta intretinerea si mentenanta profesionala a termopanelor. Astfel de servicii sunt disponibile in cadrul firmelor de reparatii termopane.

Insa daca nu ai apelat la servicii de mentenanta pentru termopane si ai ajuns sa ai de rezolvat anumite defectiuni, trebuie sa stii ca poti sa le rezolvi eficient prin intermediul unei firme de reparatii termopane Bucuresti. Exista anumite defectiuni si probleme care sunt frecvent intalnite in cazul termopanelor, cele mai frecvente fiind prezentate in ceea ce urmeaza.

Defectiuni la garniturile termopanelor

Indiferent daca ai montat termopanele de multi ani de zile sau daca termopanele sunt montate de doar 2-3 ani, utilizarea zilnica a acestora poate duce la defectiuni aparute in cazul garniturilor. In acest caz vei putea observa faptul ca garnitura termopanelor se misca, este dezlipita sau chiar rupta.

Garniturile sunt printre primele componente ale termopanelor care se pot uza si din acest motiv este una dintre problemele frecvente pentru care este recomandat sa apelezi la o firma reparatii termopane Bucuresti. Lipirea garniturilor sau inlocuirea acestora este indispensabila pentru ca termopanele sa isi mentina etanseitatea foarte ridicata.

Inchiderea deficitara a usilor sau a ferestrelor

Dupa ce au fost montate termopanele, utilizarea zilnica a acestora poate duce si la probleme precum inchiderea deficitara. Indiferent daca acest lucru se datoreaza reglajelor care nu au fost intocmai potrivit realizate dupa montaj sau daca vorbim despre o utilizare necorespunzatoare, este recomandat sa apelezi imediat la servicii pentru reglaje termopane Bucuresti. Prin reglajul termopanelor vei avea certitudinea faptului ca se va evita uzura prematura a acestora si vei evita probleme chiar mai grave.

Defectiuni ale feroneriei si ale manerelor sau balamalelor

O alta situatie frecvent intalnita in privinta defectiunilor sau a problemelor in cazul termopanelor este aceea in care feroneria, manerele sau balamalele prezinta anumite defectiuni. Folosirea zilnica, expunerea la temperaturi ridicate sau scazute si la umiditate, toate acestea pot duce la anumite probleme in functionarea componentelor feroneriei pentru usile sau ferestrele de termopan.

Fara a rezolva aceste defectiuni, termopanele vor putea sa se deterioreze mai mult, iar de aici se poate ajunge pana la imposibilitatea de a folosi termopanele. Din acest motiv se recomanda sa te adresezi unei firme pentru reparatii termopane Bucuresti.

Sticla fisurata

Nu in ultimul rand putem aminti situatia in care sticla termopanelor este fisurata. Fara doar si poate ca intr-o astfel de situatie nu exista alta solutie decat inlocuirea sticlei. Fie ca alegi sa inlocuiesti sticla fisurata a termopanelor cu o sticla clasica, fie ca optezi pentru sticla securizata pentru un plus de siguranta, astfel de servicii sunt disponibile la o firma reparatii termopane Bucuresti.

Acestea sunt printre cele mai des intalnite situatii care necesita reparatii termopane. Intotdeauna este mult mai eficient ca astfel de probleme sa fie rezolvate de catre o firma profesionista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare