3 marci care fabrica anvelope cargo durabile

Soferii de vehicule comerciale si de transport stiu cat de importanta este alegerea unui set potrivit de pneuri. Pe durata sezonului rece, este esential sa va echipati autovehiculul cu anvelope de iarna durabile si eficiente. Pentru ca furnizorii ne incanta cu diverse oferte, ne-am gandit sa va informam legat de beneficiile care decurg din achizitionarea de anvelope cargo produse de branduri mai mici sau mai mari.

Goodyear este un producator renumit in domeniu, fabricand nu doar anvelope pentru turisme, cat si dezvoltand game de anvelope cargo care se caracterizeaza prin performante deosebite. Noua serie de anvelope UltraGrip 2  include dimensiuni populare pentru dotarea de vehicule comerciale usoare, dube si camionete etc. Tehnologiile avansate care stau la baza conceptului UG 2 au contribuit la facilitarea unei fiabilitati excelente in conditii meteo schimbatoare, ninsori si polei. Aceasta linie de cauciucuri cargo asigura si un nivel imbunatatit al tractiunii, alaturi de o aderenta marita pe orice tip de carosabil, iarna. Astfel, conducatorii auto pot beneficia de o distanta mai redusa la franare, dispunand de siguranta la deplasarea in traficul urban aglomerat, precum sip e autostrada. De asemenea, se remarca si nivelul scazut al acvaplanarii, alaturi de longevitate si un randament kilometric sporit.

Daca aveti un buget mai restrains, puteti opta cu incredere si pentru anvelope cargo marca Fulda si Sava, de exemplu pentru modelele Conveo Trac 2 si Sava Trenta MS.

Dunlop au lansat pe piata un nou model fiabil de anvelope cargo – Dunlop LT60.

Alege setul de cauciucuri potrivit pentru autovehiculul commercial pe care il detii, si in functie de sugestiile producatorului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare